Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2013. 19:44h.

Homs descarta la privatització o el tancament de TV3

Destaca que “és un instrument de comunicació pública i de servei públic molt important”

Homs descarta la privatització o el tancament de TV3

Homs, en una imatge d'arxiu

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha descartat la privatització o el tancament de TV3 en un futur, tal i com ha passat amb Canal 9.

Homs, en una entrevista al programa Las mañanas de RNE, ha assegurat que el possible tancament del Canal 9 no es produirà en cap cas amb Televisió de Catalunya, un ens públic del qual n’ha descartat també la privatització.

En aquest sentit, el conseller ha destacat que “és un instrument de comunicació pública i de servei públic molt important” com ho demostra el seu “lideratge indiscutible”.

D’altra banda, sobre la consulta, ha reiterat que “el Govern espanyol pot tenir la seva opinió, però no serà en relació al que digui la mateixa Constitució, sinó a la seva voluntat política, perquè el fet de preguntar no és en si mateix un acte inconstitucional”.

També ha manifestat que la possible voluntat de l’estat espanyol de cedir al Govern de la Generalitat la potestat de convocar una consulta autonòmica “és un mecanisme que està previst a la Constitució, a l'ordenament jurídic espanyol i és possible fer-ho”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#11 josep, girona, 15/11/2013 - 11:59

Hi ha una paraula que sembla que el senyor Homs no entén i es racionalització, TV3 i Catalunya Radio SI però no a qualsevol preu, en aquest moments la gestió d?ambdues es nefasta i resulta una despesa desmesurada. S?han de prioritzar les despeses de la Gene.

#10 luigi longo, bcn, 14/11/2013 - 16:55

Por supuesto que Homs descarta todo eso. Cualquiera renuncia a manejar a su antojo, y conforme a sus intereses, un instrumento de propaganda política que les sale completamente gratis, puesto que la pagamos todos los ciudadanos. Yo, en su lugar, haría lo mismo.

#9 Marcus, bcn, 14/11/2013 - 12:28

Nen, a tu de petit et debien fotre una "hondanada d'hòsties" i d'aquí et ve l' Azote dels pebrots no? Com és possible que encara no hagis entés res? Ets tonto o et falta poc?

#8 Víctor G., Barcelona, 14/11/2013 - 12:21

TV3 és el portaavions del separatisme mediàtic, la base de l'aparell propagandístic. Per què s'haurien de desfer d'ella? Seria disparar-se als peus.

#7 El azote de los necios, Barcelona España, 14/11/2013 - 09:39

Ya lo sabíamos, sin tv3 no existiría ni una cuarta parte de los independentistas que hay.... el lobotomizador chavista.

#7.1 Marcus, bcn, 14/11/2013 - 12:29

Nen, a tu de petit et debien fotre una "hondanada d'hòsties" i d'aquí et ve l' Azote dels pebrots no? Com és possible que encara no hagis entés res? Ets tonto o et falta poc?

#7.2 luigi longo, bcn, 14/11/2013 - 16:57

Macus, antes de utilizar según qué calificativos es mejor que te mires al espejo.