Publicitat
Política · 20 de Maig de 2014. 15:07h.

Homs diu que les amenaces de mort a Mas només és "mal gust"

El conseller al·lega que "no s'ha d'anar a per ningú”

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que les amenaces de mort que han fet usuaris del Twitter al president de la Generalitat, Artur Mas, són "de mal gust".

Homs, en la roda de premsa posterior a la reunió de l’Executiu, ha explicat que “són coses fora de lloc i en aquelles que nosaltres, com hem acreditat i hem fet, puguem actuar legalment ho farem”.

“Hi ha jurisprudència” en casos similars, ha recordat, però ha dit que “sota el principi que s’ha de protegir la llibertat d’expressió no s’ha d’anar a per ningú”. Tot i això, ha insistit que “hi ha coses que directament són de mal gust, hi ha gent que utilitza la llibertat d’expressió amb mal gust”. “Ara, si els fem el caldo gros el problema potser sí que el tindrem tots plegats”, ha considerat.

El diari El Punt Avui, en efecte, publicava dissabte passat un recull de piulades en què s’amenaçava Mas. Entre elles, frases d’usuaris com “Artur Mas, cambra de gas”, “mort per a Artur Mas”, “qui s’apunta a matar Mas” o “que li obrin el crani amb una palanca”, en al·lusió al president de la Generalitat. També “apa i que es mori el puto català fill de puta” o “si no podeu dormir no us quedeu quiets, anem tots a matar Artur Mas que deu estar dormint i no se n'assabentarà”.

Imatge d'alguns insults a Mas
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Eduard, Warsaw, 20/05/2014 - 17:52

Una leccion de democracia y de buen hacer.

Asi que un facha recibe una amenaza, corre a llorar. Estas amenazas de muerte en canvio han sido tratadas "De mal gusto " por la propia ciu, ni lloriqueos ni chorradas de ninyo pequenyo.

Bien hecho.

#6 Pablito, Barcelona, 20/05/2014 - 16:35

Hoy casi todos los españoles saben escribir. Otra cosa es que lo que escriben interese.
Estas amenazas se las da un protagonismo y publicidad que no deberían tener consiguiendo los objetivos de sus autores.
Leyendo los mensajes adivináis quienes pueden estar detrás.
La chaladura es una enfermedad.

#5 Anem per TV3, Bcn Españolaza, 20/05/2014 - 16:26

Que tanquin cuan abans millor TV3 i la resta dels seus canals. Potser aixi recuperem salud mental i destinem de nou els diners als nostres Hospitals. # EspanyaNoEnsRoba

#5.1 I tornem als temps de la UHF, Barcelona llibertaria, , 20/05/2014 - 17:39

La salut mental es manté amb la pluralitat. Això no vol dir que els canal siguin per força neutrals, sinó que hagin molts canals de tots colors i no com abans que només hi havia els dels Moviments que tant enyoreu. No vegis cap canal català i viuràs millor del fetge, però no vulguis tancar-los

#4 Pinotxo, Montesquiu, 20/05/2014 - 15:52

Crec que ja no queda cap català que vulgui seguir unit a aquest estat anomenat Espanya. Només quan els ofesos son el fills del franquisme mouen el cul per posar-hi remei; si els afectats so jueus, esquerranosos catalans etc. mirant tranquil·lament cap a un altre costat. Quina secta, mafiosos!!!

#3 lola, bcn, 20/05/2014 - 15:50

nada nada.
1) Solidaridad con Mas.
2) Bienvenido al Club, President (Ribcatalánera, Camacho, Vavarro, Caja, sí, el de CCC)
Esperemos que nuestro, nunca bien estimado, portavoz haga lo mismo cuando afecte al resto del arco parlamentario catalán. Es que...