Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2013. 15:49h.

Homs diu que Mas no tenia "l'ànim" d'enganyar Basté

El portaveu del Govern creu que "hi ha coses més rellevants"

Homs diu que Mas no tenia "l'ànim" d'enganyar Basté

Homs, durant la roda de premsa

El Govern ha atribuït la mentida que va dir el president de la Generalitat, Artur Mas, durant l'entrevista amb Jordi Basté a la "discreció" de la reunió que va mantenir amb el president espanyol, Mariano Rajoy. Mas va negar a El Món a Rac-1 que s'hagués entrevistat amb Rajoy, quan la reunió ja s'havia celebrat.

A pregunta d'e-notícies, el conseller de Presidència, Francesc Homs, ha manifestat que "ni jo ni el president hem enganyat ningú ni aquest ha estat l'ànim" i ha assenyalat que "si és legítim fer reunions en discreció, després és bastant incompatible amb donar el detall a cada moment".

Tot i això, el portaveu del Govern ha reconegut que "trobar el punt d'equilibri entre això, que és plausible, i les preguntes persistents, doncs jo ja li admeto que per part dels que hem de contestar preguntes no sempre és senzill i no sempre és encertat".

Finalment, Francesc Homs ha remarcat que "el que estava anunciat és que la reunió es faria en aquests termes" i ha reiterat la dificultat de "conciliar això amb el fet d'haver de retre compte a cada minut".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Josep, CARDEDEU, 03/04/2013 - 14:02

Artur Mas se le conose por DON PINOCHO , si de tanto que miente ja ja nunca a dicho una verdad en su vida Siempre dice C.I.U. no pactara con el P.P. y le falta minutos para pactar con ellos no hace falta decir se pilla antes a un mentiroso como a el que a un cojo he

#13 Anna, Banyoles, 03/04/2013 - 09:57

Penso que el nivell de la majoria dels comentaris és de "cervell buit", de veritat penseu que les dificils negociacions que porta el president de la Generalitat i el de l' Estat, es poden difondre obertament. Ja va dir Mas"que ningú confongui el diàleg amb renúncia amb eldret a decidir".

#13.1 Manolo, Barcelona, 03/04/2013 - 19:40

Anna

Veo que tu justificas todo lo que viene del Gran Timonel

Yo en cambio le veo cada vez más pinocho

Temas tan importantes no se deben dejar únicamente en manos de quien es capaz de mentir al pueblo

Hay maneras de salirse sin tener que mentir

Más vale que coja el timón de su abuelo y se vaya

#12 Kropotkin, Vic, 02/04/2013 - 22:59

Doraemon en español son dibujos animados. Doraemon en catalán es adoctrinamiento nacionalista...juas, juas

#11 don Pelayo, Barcelona, 02/04/2013 - 22:44

Mas ya nos tiene acostumbrados a mentir.
Ya mintió con aquello del "GOVERN DELS MILLORS", nos miente con lo de que "LA CULPA ÉS DE MADRID",nos mintió con lo del Palau,con lo del Oriol Pujol,con lo del Pacte fiscal,...

#10 Increïble , Lleida, 02/04/2013 - 21:05

La mentida no és un "estat d'ànim", és un pecat que atempta contra el vuitè manament de la llei de Déu: NO DIRÀS FALSOS TESTIMONIS NI MENTIRÀS.