Política · 26 de Març de 2013. 15:11h.

Homs diu que "no hi afecta"

El portaveu creu que "la unitat del Govern" està garantida malgrat el creuament de declaracions entre CDC i UDC

Homs diu que "no hi afecta"

Homs, durant la roda de premsa

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha tret ferro a les declaracions del secretari general d'Unió -i conseller d'Agricultura-, Josep Maria Pelegrí, el qual ha acusat el secretari d'organització de CDC, Josep Rull, de "sortir a mossegar" Duran.

Homs, a pregunta d'e-notícies, ha considerat que el creuament de declaracions "no afecta" l'estabilitat del Govern. "En absolut, això no té res a veure amb la unitat del Govern i ho dic amb tota la rotunditat", ha explicat el portaveu preguntat sobre "si el Govern de CiU s'aguanta".

"Li podria buscar declaracions semblants de fa 20 anys enrere o de fa 15 anys enrere quan hi havia altres governs de CiU i miri, què vol que li digui", ha afegit.

Homs ha insistit que "no puc afegir-hi res més. Si em pregunta per la unitat del Govern, que és pel que jo puc rendir comptes, li diré que tot això no hi afecta".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Kropotkin, Vic, 26/03/2013 - 16:13

El gobierno español paga Casa Real y ejército. La Generalitat, sanidad y educación. Nosotros apoyamos al primero cuando asfixia a la segunda...juas, juas

#1 nedland69, Roses, 26/03/2013 - 15:59

Mentre vostés es van qüestionant no se que? el poble esta fotut però que no ho volen veure o si ,marxin tots ja ¡¡¡¡¡