Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2016. 17:07h.

Homs diu que “seguirem defensant una actitud de diàleg”

El portaveu del PDECAT al Congrés afirma que “Rajoy aprofitarà una vegada i una altra la qüestió catalana per a coaccionar al PSOE”

Homs diu que “seguirem defensant una actitud de diàleg”

Francesc Homs (foto: Congrés)

El portaveu al Congrés del Partit Demòcrata Europeu Català, Francesc Homs, ha assegurat que des de la seva formació “seguirem defensant una actitud de diàleg i fermesa en les nostres conviccions” davant el que considera “la continua judicialització que fa el PP amb aquells qui no pensen com ells”.

“No tinc massa esperances en què Rajoy canviï el seu posicionament respecte Catalunya” en el discurs d’investidura , ha dit Homs abans de la Junta de Portaveus del Congrés dels Diputats. El portaveu del PDECAT a la cambra baixa diu que està “convençut” que hi ha un acord tàcit entre PP i PSOE: “Rajoy aprofitarà una vegada i una altra la qüestió catalana per a coaccionar al PSOE i mantenir així l’estabilitat del Govern a Espanya”.

Pel que fa a l’abstenció del partit socialista per a permetre que governi el PP, Francesc Homs diu que el PSOE “no s’aclareix” i que “es condemna a ell mateix al suïcidi polític”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 pepe.----, andorra, 27/10/2016 - 10:36

Son aburridos, brasas, se contradicen un día si y otro también, se creen diferentes entre si cuando son todos igual de incompetentes y soberbios....Y los mas chapas y mas chulos con la pasta de los demás, los separatas catalanes....¿Q comen lengua o algo así? Pero unos brasas de cuidado...Y es facil

#7 galba, Bcn, 27/10/2016 - 07:55

Ahir "peti qui peti", avui "dialeg", demà...

Amb politics com Homs, el futur de Catalunya no pot ser més esplendorós.

#6 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 26/10/2016 - 20:15


"..seguiremos defendiendo una actitud de diálogo y firmeza en nuestras convicciones.."

Osties Quicu.

Pero no haviem quedat en que anaves a Madrid a acomiadarte i a negociar el repartiment d´actius i pasius ?

No t´has pres la viagra avui ?

#5 Molta barra, Madriz, 26/10/2016 - 19:17

Apa! parlen de suicidi polític uns que en quatre dies s'¡han carregat un partit de referència durant anys i anys. Increïble. Ara que ben mirat, experiencia en suicidis polítics en tenen un fotimer.

#4 botifler1914, sINITACA, 26/10/2016 - 18:05

Es curioso lo que para algunos significa "Defendiendo una actitud de dialogo"... nunca el trágala me ha parecido una actitud dialogante, pero será que no entiendo la superdemocrácia de la que disfrutamos en Tierra Mítica.