Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2011. 21:03h.

Homs, en el punt de mira

El PSC creu que les seves paraules sobre el conflicte al nord d'Àfrica "serien causa de cessament"

La portaveu adjunta del Grup Socialista al Parlament de Catalunya, Laia Bonet, ha lamentat les declaracions del portaveu del Govern, Francesc Homs, sobre els suposats efectes positius sobre el turisme català dels conflictes als països de la ribera sud de la mediterrània. "Sento vergonya per les paraules que ha dedicat el portaveu del govern de la Generalitat a les conseqüències del conflicte a la ribera sud de la mediterrània. Utilitzar-lo per treure pit i dir que beneficiarà els interessos de Catalunya, amb aquest to frívol, sorneguer i superficial, és irresponsable", ha afirmat Bonet.

"En països democràtics i seriosos, declaracions com aquestes serien motiu suficient perquè la persona que les ha efectuat demanés excuses immediatament". "Fins i tot serien causa de cessament –ha afirmat- i recordem al senyor Homs que quan parla des del faristol de la Generalitat ho fa en nom del Govern de Catalunya".

Per la seva banda, la portaveu d'ICV, Dolors Camats, també ha considerat que les declaracions d'Homs estan "fora de lloc" i haurien d'haver tingut "més sensibilitat" amb el nord d'Àfrica. Malgrat que no ha vist "mala intenció", Camats ha lamentat el "poc tacte" del portaveu del Govern.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Anna, Barcelona, 23/02/2011 - 17:35

Prego, suplico, IMPLORO al President Mas que faci un seguiment seriós de la percepció que els ciutadans tenen d aquest portaveu del Govern , de la credibilitat que ofereix, de la empatia i la complicitat que suscita i dels sentiments i reaccions que motiva. Que ho miri de prop. Res mes.

#5 JAJAJAAA, BARCELONA, 23/02/2011 - 16:27

lA CAVERNA CONVENIENT, JA NO SAP QUE FER, HOMS DIMISSIO PER IGNORANT

#4 Jordi, El Masnou, 23/02/2011 - 15:50

Com és que els comunistes d'ICV no estan amb els seus amics/gues del nord d'Àfirca? Ara és quan han d'estar allà i no els estius fent-se fotos. Que plegui ella, mireu com està la Generalitat, amb informes amagats. Quí és ella per donar lliçons. Endavant Quico.

#3 Salvador, Bcn, 23/02/2011 - 10:12

Quan una comunista s'emprenya és que la cosa va bé.

#2 ramon, barcelona-c, 22/02/2011 - 23:55

Esperaba mes del sr.Homs però suposo que totes les seves mancaces son degudes a un organigrama que deu ser millorable ,un coordinació pobre i una certa manca d'experiencia de govern.De tota manera que jo recordi som a 22 de febrer del 2011 han passat molt poques setmanes del inici.