Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2016. 10:54h.

Homs entra al Suprem entre aplaudiments

L'exconseller ha arribat acompanyat per la plana major del PDC

Homs entra al Suprem entre aplaudiments

Homs, acompanyat per Mas i altres dirigents del PDC

L'exconseller de la Presidència i líder del PDC a Madrid, Francesc Homs, ha arribat poc abans de les onze al Tribunal Suprem i ha entrat a declarar entre aplaudiments. Homs ha anat acompanyat per una comitiva de suport liderada per Artur Mas.

A més de l'expresident de la Generalitat, hi eren la portaveu del Govern, Neus Munté, i diversos consellers, a més de representants del Parlament. També els màxims responsables del Partit Demòcrata Català, diputats i senadors de l'antiga Convergència i d'ERC, i els representants d'entitats sobiranistes com el president de l'ANC, Jordi Sànchez.

Francesc Homs haurà de fer front a les preguntes del tribunal, que vol dirimir quin paper va tenir en la consulta, suspesa pel Constitucional i en la qual van participar més de 2,3 milions de persones.

La fiscalia considera que Homs hauria pogut incórrer en delictes de desobediència, prevaricació administrativa i malversació de cabals públics, per haver continuat dedicant esforços a la celebració del procés participatiu un cop el Tribunal Constitucional ja l'havia suspès.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#30 luis, barcelona, 19/09/2016 - 15:59

Alguno de esta pandilla, ha pagado el viaje a Madrid con su dinero?

Es muy comodo viajar con dietas y gastos pagados

#29 vicedo, barcelona, 19/09/2016 - 15:21

No m´estranya que s´hagi portat la "claque", una institució teatral molt arraigada a Barcelona. Abans pagaven una pesseta per anar a aplaudir al teatre. ¿Quan paguen ara per anar a aplaudir al Senyor Homs?....

#28 Pablito 1, Barcelona, 19/09/2016 - 14:18

Si la fotografía fuera en blanco y negro, me hubiera parecido una escenificación de Chicago años 30 donde los gánster entraban en los tribunales y sus palmeros estaban peleándose con los guardias y la ley.
Que el separatismo no tiene entrañas defendiendo su mana, hace años nos lo están demostrando

#27 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 19/09/2016 - 14:12

S´han oblidat dels castellers.

#26 Paellas Pily, Capdequers, 19/09/2016 - 13:39

A veure on aniràn a jalar aquesta colla, ja veig que la paella me l'haurè de cruspir jo mateixa.