Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2015. 09:45h.

Homs equipara el govern del PP amb el franquisme

“A l’època de Franco també hi havia legalitat”

Homs equipara el govern del PP amb el franquisme

Homs

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, en una entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio', ha dit que “a l'època de Franco també hi havia legalitat, hem d'anar amb compte”. “No podem acceptar que la legalitat són els altres, la legalitat ve del respecte a la voluntat democràtica i a un Parlament que lesgisla”, ha considerat.

Homs ha defensat que ”ens hem de treure de sobre la troica que ens tenalla, que és el govern espanyol i el Tribunal Constitucional”. “Tenim el manual d'instruccions preparat per assolir l'estat propi”, ha remarcat, a més de recordar que volen declarar la independència en un termini "màxim" de 18 mesos, però que "si es pot fer abans, no es deixarà per després”.

"A mi em faria una il·lusió immensa anar a la llista, però crec que no em toca”, ha reconegut el conseller, que ha criticat també que “hi ha moltes ànimes caritatives fent lectures de tota mena, però la llista no està feta pensant per salvar-nos". “M’agradaria que Duran s’expressés amb més joia i felicitat”, ha ironitzat finalment.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#39 Marta, sabadell, 20/07/2015 - 22:34

La vors vau pactar la reforma laboral amb el Franquisme, també vau FEr President a Rajoy i vau Governa amb l'Alicia.
Independència SI, corrupció NO

#38 guillem, bcn, 19/07/2015 - 11:11

L'Homs fent amics com sempre...una de les poques coses bones que ha fet Mas és substituir-lo. Tard però ho ha fet. Sempre es comparen amb Escòcia. Hi havia algú d'aquest perfil en el govern escocès?

#37 Vlac, Barcelona, 18/07/2015 - 14:31

Este sujeto solo me produce vergüenza ajena.
Si este elemento es el portavoz de la catalanidad, yo no se lo que quiero ser pero si se lo que no quiero ser: catalán !!!!

#36 nedland, Roses, 18/07/2015 - 14:16

Sr.Homs voste ja sap que la prole fa temps que sabem escriure i llegir..a mes hi ha internet...llegim llibres..diaris varis..tenim tv a casa..radio...oodem saber que passa a Estocolm o a Belgica....vull dir que no som el quorum de las juventuts d un partit que en petit comite durant un dinar ..

#35 Mesetarios, Meseta, 18/07/2015 - 07:53

La legalidad española es más catalana que la legalidad catalana, en el sentido de que participan más catalanes a la hora de elegir los legisladores españoles que a la hora de elegir los legisladores catalanes.
Además, 2.800.000 catalanes votaron SÍ a la consti española.