Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2015. 10:20h.

Homs es carrega el procés

El conseller afirma ara que no hi ha “majoria” per finalitzar-lo

Homs es carrega el procés

Homs

El candidat de Democràcia i Llibertat, Francesc Homs, en una entrevista a la cadena Ser, ha explicat que "el que em motiva a presentar-me a les eleccions és que s'obri un cicle de diàleg i pacte". "A Catalunya l'independentisme té una força important però no suficient per imposar-lo unilateralment", ha reconegut.

En aquest sentit, ha considerat que "tenim majoria per iniciar el procés, però no crec que la tinguem per finalitzar-lo". Malgrat això, Homs ha indicat que "el meu propòsit és defensar el que majoritàriament s'ha votat a Catalunya, que passa per un estat propi".

L'encara conseller, que no descarta unes noves eleccions, ha manifestat que "el 52% dels catalans no va votar en contra de la independència". "El resultat que sortís d'un referèndum l’acceptaria, fos el que fos", ha afirmat, a més de negar que Artur Mas s'hagi humiliat davant la CUP perquè "estem en política i estem buscant un acord".

"Si el que pretenen 10 diputats és imposar el seu programa des de la primera fins a l'última línia, això no té recorregut. Llavors és millor convocar eleccions", ha dit.

Publicitat
Publicitat

86 Comentaris

Publicitat
#74 Joan, Barcelona, 18/11/2015 - 17:44

ES UN VIVIDOR

#72 Lobisome, BCN, 17/11/2015 - 21:03

Esta gentuza no tiene ni principios, ni vergüenza ni dignidad. Hay un montón de independentistas de buena fe a quienes están engañando y a quienes, si llegara el momento, no dudarían de sacrificar para seguir en el poder. Lo dicho, chusma, y de la peor especie. La CUP les da diez mil vueltas.

#71 trile, estelado, 17/11/2015 - 18:20

Estaba claro, si todo iba bien forzar negociación y en el momento justo de hacer algo serio reculada. Si algo no iba bien forzar y sino reculada. Que opinará gente como Xipolleig, moianes, Vicky cuando se den cuenta que han jugado con ellos y es una estafa masiva con más trampas que el poker?

#70 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 17/11/2015 - 17:38

Democràcia i Llibertat? El procés regurgitant s'hi soi-même! Però home de Déu, com va a imposar unilateralment aquest despropòsit. Sort que ens ho hem pres inicialment en modus jocandi, sinó haguéssim finalitzat majoritàriament descerebrats.

#69 artur., mas-turbador, 17/11/2015 - 17:35

---la ley de Homs, unas veces pican y otras non