Publicitat
Política · 5 de Maig de 2013. 18:44h.

Homs exclou PP i C's dels partits de "clara tradició democràtica"

Per la seva absència a la cimera pel dret a decidir

Homs exclou PP i C's dels partits de "clara tradició democràtica"

Homs, amb l'alcaldessa de Torà, Mercè Valls.

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha exclòs PP i Ciutadans dels partits de "clara tradició democràtica", per la seva absència a la cimera pel dret a decidir que ha convocat el president Artur Mas.

Així, el portaveu del Govern ha celebrat que a la trobada de demà assisteixin "totes les formacions de clara tradició democràtica que, a més, volen canviar les coses; cadascú des del seu punt de vista".

Homs, que ha participat a la festa del Roser de Torà (Segarra), ha criticat l'"immobilisme" d'algunes formacions, que sempre diuen "que no a tot".

Segons el conseller, la trobada "té a veure amb el dret a decidir i és en termes de sortir de la crisi, de lluitar contra l’atur, de disposar de les infraestructures que ens mereixem i dels recursos públics que generem els catalans".

També que "respon a la necessitat de posar en comú tot allò que té a veure en anar articulant el dret a decidir". "Si ens quedem on som, en el marc del Govern espanyol que no compleix amb el finançament, que no paga el que deu, i que no compleix amb les infraestructures, és evident que no tindrem aquells elements necessaris i imprescindibles per poder sortir d’aquesta crisi econòmica i social”.

“Hi ha moltes coses que ens depassen”, ha afirmat Homs, però ha conclòs que “depèn de nosaltres posar les bases del nostre futur".

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#38 Alondra8, BCN, 07/05/2013 - 10:08

me indigna este titular.
Quien le ha otorgado a este SEÑOR ( por llamarle educadamente) la prepotencia de medir la democracia.
Como puede quejarse alguien de las comparaciones de la TV madrileña cuando tiene la barra de descalificar de esta forma. Vd es un totalitario prepotente. El tiempo deja a ca

#37 Eduardo González Palomar, Manlleu, 06/05/2013 - 20:40

Homs, ¿¡los sujetos de CiU y ERC que me han conculcado derechos lingüísticos e ideológicos inalienables desde instituciones públicas de Cataluña también son demócratas!?

#36 Eduardo, Manlleu, 06/05/2013 - 20:39

Extraña democracia la de muchos de los nacionalistas de CiU y ERC que pretenden negar al resto de españoles el derecho a decidir sobre la parte de España que comprende Cataluña y al resto de catalanes sobre la parte de Cataluña que comprende las distintas provincias, comarcas, municipios, distritos.

#35 Juan Francisco , Huesca, 06/05/2013 - 18:49

Los de "clara tradición democrática" deben de ser los comunistas y los de ERC, los herederos ideológicos de quienes por acción u omisión fueron responsables de 8000 asesinatos en Cataluña durante la Guerra Civil.

#35.1 Luisa Fernanda, Benasc, 06/05/2013 - 19:02

oye maño (perdona, però és que no sé com es diu el vostre president de los Monegros), oye maño, dèiem, que se vos ha escapat un altre del geriàtric.

#34 Kropotkin (harto de paletos catalanistas), Vic, 06/05/2013 - 18:40

Claro q somos democrats. Una muestra de nuestro talante la puedes encontrar en Intereconomia cuando coincidimos en TODO con democrats de toda la vida y grandes progresistas como German Terch, Alejo Vidal Quadras, Federico Jimenez Losantos, el que le dijo Guarra a la Geli, etc, etc...juas, juas

#34.1 Alondra8, 08018, 07/05/2013 - 10:12

ERES INMENSO. Me recuerdas a las bailarinas de los siete velos. Abro el ordenador para leer tus paridas.... sigue asi Kropo... democratadetodalavida...jujuju