Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2014. 16:28h.

Homs fa conya sobre la relliscada de La Vanguardia

Revela una conversa telefònica amb Mas on van fer broma sobre si “havia de sortir a saludar al balcó de la Generalitat”

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha fet conya sobre la relliscada de La Vanguardia, que dijous passat va informar d’una reunió a Madrid entre Mariano Rajoy i Artur Mas, que després el cap de premsa del president de la Generalitat va desmentir.

El portaveu del Govern ha aprofitat una pregunta sobre les declaracions de Soraya Sáenz de Santamaría, que ha descartat una futura reunió entre els dos presidents, per expressar, entre somriures, que “així la reunió de dijous no es va produir, oi?”.

Durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, Homs també ha explicat que abans que es publiqués la informació “jo ho havia desmentit personalment” i que fins i tot el mateix dijous va parlar telefònicament amb el president Mas i “al final em comentava, irònicament, que potser havia de sortir al balcó de la Generalitat a saludar”.

Finalment el conseller també ha apuntat que “després d’aquests dies que han passat que no hi ha hagut mala fe per part de ningú. Anem tots molt atabalats”. “No sóc capaç de qualificar-ho, no vull incomodar ningú”, ha conclòs.

Una imatge del portaveu del Govern, Francesc Homs, fent broma
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat