Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2016. 13:50h.

Homs insinua que no acataran el Suprem

"Tenim la sensació que és un procés polític, no jurídic i que la sentència està dictada"

Homs insinua que no acataran el Suprem

Homs, durant la roda de premsa

L'exconseller de la Presidència i líder del PDC a Madrid, Francesc Homs, ha insinuat que no acataran la sentència del Suprem sobre la vinculació del Govern en la celebració del procés participatiu del 9-N. "Políticament no anem a acatar les decisions que es prenguin en el marc jurídic", ha afirmat durant la roda de premsa al Blanquerna Centre Cultural de Madrid.

Homs ha dit que "tinc la sensació que volen tombar a algú per frenar el procés, però no s'adonen que som molts i que passa tot el contrari". "Tenim la sensació que és un procés polític, no jurídic i que sentència està dictada", ha reblat.

També ha expressat que "tenim la impressió que les institucions espanyoles han actuat de manera arbitrària i seguint les voluntats del Partit Popular" i ha assegurat que "la Fiscalia actua a voluntat dels interessos del PP".

Francesc Homs ha advertit que "no ens acoquinaran" i ha lamentat que "la seva obsessió és intentar impedir el que estem fent a Catalunya de manera cívica, pacífica i legal".

El portaveu del PDC a Madrid ha explicat al jutge "la decisió que va prendre el Govern es circumscrivia a seguir el mandat del poble de Catalunya". "Actuem sempre d'acord al mandat del Parlament i amb un marc legal compromès a facilitar la participació ciutadana i la llibertat d'expressió i ideològica", ha afegit.

Finalment, ha criticat que "vaig rebre una citació molt anòmala en la mesura que es procediria a la meva detenció si no compareixia avui". "Això és una anomalia perquè en tenir la condició d'aforat no puc ser detingut tret que cometi un delicte flagrant", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#56 Albert Escarré Puig, Barceelona, 20/09/2016 - 20:46

# 38 El hecho de que alguno NO acepte las sentencia de los tribunales, NO quiere decir de que No las tenga que cumplir. De chulos está el mundo lleno. Preparar las maletas por lo que pueda venir.

#55 JJ, BCN, 20/09/2016 - 14:32

No va sols per tu, sino per tots els del proces:
"si us plau, no digueu mes el que fareu o deixareu de fer... I FEU ALGUNA COSA!!"

#55.1 DARDO121, BARCELONA - SPAIN, 22/09/2016 - 00:45

No tienen huevos
Ladran, pero eso es lo unico que saben hacer.
Porque saben que no tienen razon, y que lo que hacen es para intentar escapar a sus responsabilidades por las corrupciones que han perpetrado en Cataluña.
Y se envuelven en el trapo de la cubana a ver si los tontos pican

#54 Gregari, VNG, 20/09/2016 - 13:38

Todo lo que hacen y dicen es gravísimo, pero el miedo a que la represión de sus actos incremente el independentismo también es razonable. ¿Qué se puede hacer? Personalmente creo que se debe explicar a la gente que todo se basa en mentiras infames contra España. Y darles caña a esta banda de la foto.

#53 BEJOTA, bcn, 20/09/2016 - 12:27

N.B. AQUESTA XIMPLERIA EM RECORDA AL FARRUQUITO ACOMPANYAT PER UNA COLLA DE GITANOS AL JUTJAT.

RECORDO QUE LA PARANOIA ÉS UNA GREU MALALTIA MENTAL.
"DURA LEX, SED LEX.

#53.1 Alsa Manela!, Triana del Besós, 20/09/2016 - 23:34

I tant, tot i que el Farruquito no era tan burro.

#52 Protágoras, bcn.España, 20/09/2016 - 11:36

Si hombre si, peazo julandron. Tu por ser catalino estas por encima declas leyes y de nuestra sagrada Constitución. Vas a irva la carcel con tus compinches por seudoterrorismo de estado. Os vais a pudrir y dada la gallardia catalina el resto no dira ni mu

#52.1 Protágoras, bcn.España, 20/09/2016 - 12:04

El tonto estelado vuelve a las andadas y a usar mi nik para decir sandeces.

Me pregunto cuántos intoxicadores habrá en este foro (como el tonto que usa mi nik) haciéndose pasar por lo que no son.