Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2016. 17:15h.

Homs insisteix en una llista conjunta malgrat el no d'ERC

Apel·la a plantar la “llavor del nou sobiranisme”

Homs insisteix en una llista conjunta malgrat el no d'ERC

Francesc Homs

El portaveu de Democràcia i Llibertat al Congrés, Francesc Homs, ha insistit en la seva aposta perquè l’independentisme es presenti conjuntament en les previsibles eleccions generals del 26 de juny, encara que ERC ha reiterat en diverses ocasions que no vol repetir la fórmula de Junts pel Sí en uns comicis generals.  

En una conferència al Fòrum Europa Tribuna Catalunya, ha reivindicat l’articulació “d’una proposta política capaç de plantar la llavor del nou sobiranisme en aquest cicle que va començar el 9 de gener amb la constitució de l’actual govern de la Generalitat”.

Homs ha assegurat que des de “Convergència tenim els ingredients i reunim les condicions per a plantar la llavor del nou sobiranisme que acaba de començar”, però “no el farem sols”, ha dit el dirigent de CDC alhora que ha indicat que “el millor servei que es pot fer pel teu país és ajudar a conquerir la seva llibertat”.

En aquest sentit, el portaveu de Democràcia i Llibertat ha fet una crida per anar a Madrid “a defensar els interessos del poble de Catalunya, i no a declarar ni proclamar res, perquè les grans declaracions s’han de fer des del Parlament de Catalunya”.

“Ens hem de treure la mandra perquè s’han de defensar els interessos de Catalunya i dels catalans on sigui”, que ha detallat en cinc punts bàsics: assolir un estat propi en el marc de la Unió Europea; continuar reivindicant el referèndum independentista; prioritzar les polítiques de creació d’ocupació; defensar l’estat del benestar; i fer que Catalunya sigui present allà on es prenen decisions.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 cirereta, Girona, 29/04/2016 - 09:53

Quico, que no ho veus que no us vol ningú ? Ja esteu certificats cap a la desaparició i els altres ho saben.

#14 Pablito 1, Barcelona, 29/04/2016 - 09:35

En ocasiones una pintura de calidad desmerece por culpa del marco que la han puesto.
Homs es inteligente y debería saber donde pisa. Metido en el terreno nacionalista está cometiendo tales desatinos que vergüenza le debiera dar ser un Mas más, de esos becerros sin sentido de política y la moral.

#13 Carlos Gomez, Bcn, 28/04/2016 - 20:40

Els votara la familia, algun amic o despistat , tota la legio de tertulians a sou que deu ni do i els 2.500 camalics benmenjats de TV3.
Ara sabrem quanta gent viu de marejarnos amb la cubana i amamellada a la panxa del bou o ni hi neva ni plou.
Quina emocio.

#12 pers, tortosa, 28/04/2016 - 19:59

Estos políticos no paran de inventar nuevas frases,que no dicen nada,que estan para no decir nada,pero que mantienen la olla de las alubias cociendo

#11 Rafel.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 28/04/2016 - 19:43

Home senyor Homs vostè per aquí... como decíamos ayer...