Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2017. 08:20h.

Homs n’està "fins els ous"

El dirigent del PDECAT retreu a Puigdemont el cessament de Baiget

Homs n’està "fins els ous"

L'exportaveu del Govern i dirigent del PDECAT, Francesc Homs ha rebutjat la destitució del conseller Jordi Baiget per haver expressat els seus dubtes sobre la celebració del referèndum de l'1 d'octubre. Homs, a twitter, ha reconegut que està "fins els ous".

"No comparteixo que es cessi Jordi Baiget. És lleial i compromès. I si per declaracions més o menys afortunades se’l fa fora, n'hi ha que sobren de fa temps. A més, políticament decisions així ni sumen ni fan gran el projecte, just el contrari. Finalment: com és que de moment només som els del PDECAT que ens condemnen els de Madrid i/o ens volen fora alguns de Catalunya? fins als ous (emoticona)", ha escrit Homs.

També l'exvicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha mostrat el seu malestar. “Els que ens la vam jugar el 9-N volíem que tots poguessin opinar. També Jordi Baiget", ha tuitejat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 Grauero, Gurugú, 04/07/2017 - 18:57

Y tanto que si esta hasta los huevos, seguro que los de la CUP y Cia, les envalentonaban para seguir hacia adelante, con promesas de que si les ocurría algo, saldrían a las calles a armar follón y resulta que de eso, res de res.
Por eso la famosa frase de Homs, ( si la consulta del 9N acaba en condenas, será "el fin del Estado español").

#21 Tom, Barcelona, 04/07/2017 - 16:32

Huele a implosión

#20 Virtu, Tarragona, 04/07/2017 - 13:57

Ya se que es una expresión poco afortunada para persona tan intelectual, cultivada, bien educada, mejor sentida pero es mejor haber dicho: fins la pilila negra. Por el motivo que sea. Por los motivos que sea. Pero negra. Pero la pilila.

#19 Esca tológico, Barcelona, 04/07/2017 - 13:55

Mientras la perianal no sangre por lo que sea todo le va bien, le irá bien, nos irá bien a los demás si no nos sangra.

#18 M, Sabadell, 04/07/2017 - 12:48

Toda esta tropa ya es mayorcita para saber que no se pueden encender fuegos, que luego no sepan ni puedan apagar.