Publicitat
Política · 17 d'Abril de 2016. 20:39h.

Homs no convenç l'ANC

L'entitat descarta un pacte CDC-ERC en cas de noves eleccions generals

Homs no convenç l'ANC

Forcadell entrant a l'assemblea general de la ANC

L'ANC ha descartat repetir la fórmula de Junts pel Sí en unes generals si finalment s'avancen les eleccions el proper mes de juny com ha proposta el cap de llista de Democràcia i Llibetat a Madrid, Francesc Homs.

L'assemblea general celebrada avui a Manresa ha decidit "impulsar la unitat d'acció de les forces polítiques independentistes", però no impulsar una llista única independentista tal i com havia plantejat el president de l'entitat, Jordi Sánchez.

L'Assemblea Nacional de Catalunya apostarà per la "màxima unitat independentista" en el Congrés. L'objectiu de l'associació és evitar "un nou debat de si llista única si o no i centrar-se en la unitat d'acció política".

Els assistents a la reunió d'avui també han descartat modificar els estatuts perquè el president de l'entitat sigui escollit per tots els afiliats i no només pel secretariat.  En canvi, si que s'ha aprovat ampliar la composició d'aquest òrgan fins als 77 membres amb la incorporació de dues veus de les assemblees al estranger.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 botifler1914, Rufilandia, 18/04/2016 - 13:21

Los 77 hijos de San Luis.

#2 Observador, Girona, 17/04/2016 - 23:16

Quico, crec que el teu futur passa per obrir un bufet d'advocat (en singular) a Taradell.

#1 noooooo!, cat-Kaput, 17/04/2016 - 22:44

el BARÇA de capa caida

el PRUSÉS de capa caida


NOOOOOOOO !