Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2016. 16:20h.

Homs: “no es pot jutjar un diputat per raons polítiques”

L’exconseller veu “caràcter polític” en el seu suplicatori

Homs: “no es pot jutjar un diputat per raons polítiques”

Francesc Homs

El portaveu del Partit Demòcrata Europeu Català al Congrés dels diputats, Francesc Homs, ha denunciat “el caràcter polític” en el suplicatori que ha sol·licitat el Tribunal Constitucional per poder actuar judicialment contra l’exconseller de Presidència per la consulta del 9-N.

“No es pot jutjar un diputat per raons polítiques”, ha afirmat Homs a un entrevista a Onda Cero, on ha insitit en què el suplicatori és “clarament polític i per això em defensaré i compareixeré davant la comissió de l’Estatut dels diputats”.  

Homs també ha acusat la Fiscalia d’actuar “sota els interessos polítics i les tesis del Govern espanyol”. En aquest sentit, ha recordat que “la Junta de fiscals de Catalunya no va veure delicte en el 9N”, la qual cosa demostra, segons el portaveu del PDECAT al Congrés, que “no és un judici convencional”.

L’exconseller de Presidència també ha lamentat que el PSOE tingui la intenció de votar a favor del suplicatori perquè fa 21 anys “el socialistes van defensar que Barrionuevo no fos processat pel tema del GAL”. “Van defensar a una persona que després va ser condemnada per segrest; en canvi ara, votaran a favor d’un suplicatori que condemna a algú per posar les urnes”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Jax el boletaire, Vic , 20/10/2016 - 23:54

Por traicion y desestabilizacion de un estado Si.

#7 vicedo, barcelona, 20/10/2016 - 01:32

Però se´l va a jutjar per raons polítiques? O més aviat per saltar-se la llei a la torera? Perquè ens vol enganyar?

#6 Chivato, Huesca, 19/10/2016 - 21:18

Claro, por eso se le juzga por no cumplir la ley y no por razones políticas. En eso, este hombrecico puede estar tranquilo. Un político tiene y defiende sus ideas dentro de la legalidad democrática y no tiene ningún pleito con la ley...pero, si no cumple con la susodicha ley el problema es suyo.

#5 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 19/10/2016 - 19:40

Tan be que vivia l´home quan era Conseller de Propaganda, Insults i Subvencions i era rebut a TV3 com el Macho Fermin anant a inseminar a les famelles en edat de festejar.

La seva habitual fatxenderia i el seu mal cap l´ha dut pel mal cami.

Doncs a cascarla.

#4 Pepón, Bcn (España), 19/10/2016 - 17:26

Otro mentiroso de campeonato. Se deben creer que somos todos unos borregos.
A ti se te juzga por tu papel como CONSELLER en el famoso 9N.
Y se te acusa de PREVARICACION y DESOBEDIENCIA. No se te acusa por tus ideas, sino por tus actos contrarios a derecho.