Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2013. 14:43h.

Homs pica el crostó a David Fernàndez

"A la vida, les formes són molt importants"

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha manifestat que "no el comparteixo i no m'hi sento identificat" amb el gest del diputat de la CUP, David Fernàndez, que va titllar de "gàngster" i li va ensenyar la seva sabata com a mostra d’humiliació i rebuig, tal com fan als països àrabs.

El portaveu del Govern ha expressat que "jo no crec que a la vida es tingui més raó ni pel fet d'insultar ni pel fet de treure's una sabata". "Potser -ha dit- és menys cridaner si no ho fas", però ha recordat que "a la vida, els que som de tarannà democràtic, sabem que les formes són molt importants".

Homs ha lamentat que "ens quedem amb l'anècdota de la gesticulació i perd força l'argument de la denúncia del que han fet uns reconeguts mals gestors del sistema financer espanyol".

Finalment, ha apuntat que "de vegades, amb tota la bona intenció del món, un acaba fent-se un tret al peu". "A base de la gesticulació acaba diluint-se la responsabilitat", ha conclòs.

Francesc Homs
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#18 BEJOTA, bcn, 13/11/2013 - 14:17

DAVID ,DAVID...SÉ DE GENTE MUY "VALIENTE" QUE AL MENOR EJERCICIO DE LA AVIACIÓN MILITAR ,ECHAN A CORRER HACIA ANDORRA.NO OLVIDES EL DICHO"CADA CERDO TIENE SU SAN MARTÍN".

#17 tom, bcn, 13/11/2013 - 13:42

aneu a fer de ventre els polítics, lo important són les formes, oi? el missatge no? el fet que el Rato sigui un xoriço queda diluit per les formes... au ja, estic fart de vosaltres, tant de bó arribi gent com en Fernandez al poder i us passi la sabata per la cara a tots,

#16 David, BCN, 13/11/2013 - 12:34

No le falta razón, pero sus formas también son para que se las mire, ya que un tono chulesco, gasta... y va dando muchas lecciones, que muchos no necesitamos.

#15 Claüc, Sabadell, 12/11/2013 - 20:31

Cert, i perquè les formes son importants, que en Davi Fernàndez ha usat una forma apropiada per parlar amb aquell presumpte gànster.

#14 SABATILLA VOLADORA, BCN, 12/11/2013 - 19:25

Quan el tal Fernàndez li va dir a Rato, té por?, Rato li va contestar encara amb més xuleria de qui, de vostè? ... Només va faltar dir-li ... Tu i quants perroflautas més? perquè la cara que tenia era de saltar al coll