Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2017. 22:11h.

Homs reclama la compareixença de Camacho al Congrés

El PDECAT també vol que comparegui Jorge Moragas per donar explicacions de l'Operació Catalunya

Homs reclama la compareixença de Camacho al Congrés

Alícia Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu

El PDECAT ha registrat aquest dimecres dues peticions perquè compareguin al Congrés la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, i el cap de gabinet del president del Govern espanyol, Jorge Moragas, amb l’objectiu de que expliquin l’anomenada “Operació Catalunya” i la seva vinculació. El portaveu del partit a la cambra baixa, Francesc Homs, ha afirmat que “arribarem fins al final per conèixer el senyor X de l’Operació Catalunya”.

La petició arriba després que el diari Público expliqués que Camacho va posar en marxa aquesta operació amb l’ajuda de Moragas. El rotatiu ha continuat avui publicant nous detalls sobre aquesta informació i afirma que l’encara presidenta del PPC va donar al ministeri de l’Interior el material del primer informe contra la família Pujol.

Público afirma haver obtingut una nota informativa de la Comissaria General de Policia Judicial, que segons el diari, prova que Interior va conèixer el contingut de gravació de La Camarga abans que l'exparella de Jordi Pujol Ferrurossola li expliqués al comissari Villarejo. El rotatiu assegura que “Sánchez-Camacho és l'única font possible de l'arrencada de l''Operació Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jamon Pidal, Madrid, 16/02/2017 - 08:54


"Yo no sabia nada. Que eso les quede muy clarito", va declarar.

Quién dice la verdad?, Público o Sánchez Camacho ?