Publicitat
Política · 6 de Maig de 2014. 14:30h.

Homs recomana a Rajoy llegir l'editorial del Financial Times

"Simbolitza l'èxit de la internacionalització del procés català"

Homs recomana a Rajoy llegir l'editorial del Financial Times

Francesc Homs

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha recomanat al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que llegeixi l’editorial del diari britànic Financial Times, que demana una tercera via i recomana a l’Executiu espanyol que dialogui amb el president de la Generalitat.

El portaveu del Govern, durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, ha manifestat que el text del diari britànic "simbolitza l'èxit de la internacionalització del procés català". "No és pas ni el primer ni crec que sigui l'últim d'editorials o pronunciaments de mitjans en l'àmbit internacional", ha afegit.

Fent referència a les paraules de Rajoy que ha ofert diàleg a Mas si aparca la consulta, Homs ha apuntat que "la disposició del Govern de Catalunya és la que hem estat manifestant sempre: disposició al diàleg sense condicions i sense condicionants".

Finalment ha dit que Rajoy "no s’adona que impedir votar és un error tan i tan gran com quan es va posar a recollir signatures contra allò que havia votat el poble de Catalunya en un referèndum com el de l’Estatut".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#21 kelly, bcn, 06/05/2014 - 22:38

es lo único que habéis hecho en toda la legislatura, no me extraña, y encima hay dudas de si habéis pagado al periódico, cosa que no me extraña viendo el comportamiento de Homs aquí en Cataluña

#20 ccc, bcn, 06/05/2014 - 22:11

Havent llegit la editorial i convençut de q la.hem pagat nosaltres. Ara quedar clar q a CiU estan bojos per trobar una tercera via q els hi permeti salvar el cul. Homs està implorant ajuda

#19 Cansat, Barna, 06/05/2014 - 21:47

Quasi tots podem estar d'acord amb la tercera via.
El gran problema és que tenim una ANC que fa temps que ha posat la directa cap la independència..

#18 jotaeme, Mataró, 06/05/2014 - 19:55

Ay! este Homs..... Quizá quien debería leerlo sería él, entraría en cólera al ver como han malgastado el dinero pagando a un lobby para que publique una editorial en la que les dice que se equivocan.

#17 josep miquel, calella, 06/05/2014 - 19:47

Si señor. El pot llegir i después preguntar preu al lobby, per publicarne un en sentit contrari, que curiosament defensaria la legalitat constitucional i sabría si per diners publiquen editorials o es que aquests no son la línea d´opinió i aquesta varia segons el que afluixis.