Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2013. 15:06h.

Homs replica Margallo que "la consulta serà vinculant amb majúscules"

El portaveu afirma que Pérez de los Cobos "ha d'excusar-se davant del poble de Catalunya"

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha replicat en roda de premsa al ministre Margallo, que hores abans havia assegurat que l'Estat espanyol no pactarà mai una consulta d'independència amb Catalunya i ha recordat que "volem votar, aquesta és l'aposta de la majoria de la societat catalana".

"Volem votar i allò que determini el poble a través de la votació, implementar-ho", ha afegit Homs, a més de deixar clar que "nosaltres persistirem". "Si el Govern espanyol no és capaç d'entendre-ho…", ha lamentat el també conseller, que considera que "la Diada reforçarà la feina que estem fent".

En aquest sentit, el portaveu ha assegurat que "la consulta serà vinculant amb majúscules", tot i opinar que "la pregunta no pot ser una decisió unilateral del Govern. Ja s'establiran els mecanismes". Homs ha sentenciat que "aquest procés no té marxa enrere" i ha assenyalat que "és ridícul plantejar-se els diners" que pot costar la cadena, atès que "la llibertat d'expressió no té preu".

D'altra banda, el dirigent ha considerat "indignants" les paraules que el president del TC va fer el 2005, segons les quals els catalans han estat educats en "el menyspreu a Espanya". "Exigim una rectificació pública. Ha d'excusar-se davant del poble de Catalunya, no pot dir aquesta mena de barbaritats".

Homs
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Consultor, Molins, 10/09/2013 - 20:09

Este individuo es imposible que ni él mismo se crea lo que dice, no puede ser tan estupido.
Sale suelta unos cuantos eruptos y luego se rie deja las fraes sin terminar pero sugeridas, menudo libro de estilo ha copiado (se rifa muñeca chochona para quien adivine a quien copia)
Hagan juego!!!!

#3 luca, bcn, 10/09/2013 - 17:41

si si Homs, avui tambe t'has guanyat el sou.

#2 Manolo, Bcn, 10/09/2013 - 17:36

Si, como las consultas que se hicieron en los ayuntamientos, que también iban a ser vinculantes y al final no votó ni el 20% de la gente (contando repetidos e inventados).

#1 BEJOTA, BCN, 10/09/2013 - 16:36

SR. HOMS ,EL MATEIX QUE'L QUEBEC(7 MILIONS D'HABITANS):ROMANDREM A L'ESTAT ESPANYOL I LESEMPRESES MÉS IMPORTANTS,MARXARÁN .DE FET, JA HO ESTAN FENT.