Política · 29 d'Abril de 2014. 14:50h.

Homs resta importància a l'agressió a Navarro

El portaveu recorda que van apedregar el cotxe de Jordi Pujol

Homs resta importància a l'agressió a Navarro

Navarro, en una imatge d'arxiu

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha condemnat l’agressió diumenge passat a Pere Navarro però ha negat que a Catalunya hi hagi “crispació” pel procés sobiranista. En aquest sentit, ha dit que els polítics sovint han patit situacions similars i ha recordat que “van tirar pedres al cotxe de Jordi Pujol” quan era president.

Homs ha replicat així Navarro, el qual ha culpat la “crispació” del cop de puny que va rebre. També ha fet servir unes paraules del socialista Jaume Collboni, el qual havia negat també que hi hagi tensió entre els catalans i ha demanat als polítics "autocontenció”. “Ho compartim plenament”, ha dit el portaveu.

També ha pregat que no es “criminalitzi” el procés sobiranista i ha recordat que “una vegada, deu fer vint anys, van tirar pedres al cotxe de Jordi Pujol i ahir o abans d’ahir en un polític del PP li van tirar ous a Castelló”. “De coses en passen, si ara algú intenta fer associacions d’idees sabrà per què ho fa”.

“No es poden criminalitzar les idees, s’ha de combatre qualsevol expressió de violència, a Catalunya no n’hem tingut mai de violència”, ha afegit el portaveu del Govern.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Santiago, Madrid, 01/05/2014 - 15:39

Artur Mas y los independentistas con sus mentiras y tergiversaciones han divido la sociedad catalana, son los responsables de estas agresiones y las que se puedan producir en el futuro.
Incitar al odio a todo lo español solo puede traer tormentas y tempestades, espero que no llegue a guerra civil

#7 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 29/04/2014 - 22:19

Insulta a Pere Navarro sen diu LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ Consevol persona que pateix molt per culpa dels grans sous dels politics i privilejis TE dret a insultarlos Tambe per ser tan corruptes per anar encotxes oficials en temps de crisis Sa de demostrar si de veritat va patir algúna agressió

#6 Pablito, Barcelona, 29/04/2014 - 21:45

Quien por naturaleza es despreciable como Homs es lógico que se incline por los despreciables. Es nacionalista, es inútil y claro está un cero a la izquierda de la administración económica que necesita la Generalitat con urgencia.
Hons además, carece de educación y pesebreando es el peor.

#5 magrab, Barcelona, 29/04/2014 - 18:19

Què agressió? On son els testimonis? Desprès de 3 días, no hi ha nom ni res? Es tot molt estrany.

#4 Eva G, Fort Pienc, Barcelona, 29/04/2014 - 17:46

No, si al final la culpa será del señor Navarro por haber hecho pública la agresión...