Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2015. 12:56h.

Homs retreu a Millo el "gest agressiu" amb l'informe del Govern

El portaveu del PPC diu que el va estripar "en sentit de rebuig del que és el contingut"

Homs retreu a Millo el "gest agressiu" amb l'informe del Govern

Millo, estripant l'informe

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha retret al portaveu del PPC, Enric Millo, el “gest agressiu” d’estripar l’informe del Govern sobre “l’ofensiva” de l’Estat va fer durant una roda de premsa.

“Suposo -li ha dit- que per això ara ha matisat el sentit d’haver estripat aquell document, perquè aquella era una expressió física, diguem-ne, certament molt inapropiada, suposo que fruit d’un element més reactiu i poc meditat…” 

Homs ha afegit que “agraeixo que ara ens doni una mica d’interpretació per al motiu pel qual va fer aquell gest, que de fet és un gest agressiu, senyor Millo, i vostè ho sap perfectament; per això ara el matisava amb les seves paraules, no?”

El diputat del PPC ha dit que si el document “fos veritat jo li donaria suport, però com que no és veritat i hi han moltes mitges veritats, que són pitjors que les mentides, i mentides molt importants en aquest document, crec que val la pena dir-ho públicament i també, si és necessari, esparracar-lo en sentit de rebuig del que és el contingut d’aquest document”. 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Vlac, Barcelona., 08/07/2015 - 17:11

Sr. Millo, lo hizo perfecto. Felicidades!!!!

#4 Rafae.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 08/07/2015 - 16:44

Ande ya, sr. Millo, no fereixi la sensibilitat del sr. Homs, que per la seva ofensa va a haver de esquinçar-se les vestidures (entesa bíblicament com la camisa).

#3 Pepón, Bcn (España), 08/07/2015 - 13:17

Lo dice el que llamó macarra a un ministro y coopera en campañas como el Espanya ens Roba, conferencias de patanes como el Espanya contra Catalunya y pitadas e insultos a todo un pais. Además dicho informe no merecía otra cosa. Un documento que lo único que busca es el enfrentamiento entre pueblos.

#1 Prudenci, Sabadell, 08/07/2015 - 13:07

Home. També podria haver-ho cremat. Jo personalment l'hagués aprofitat com a paper higienic o quelcom semblant. Llavors amb raò preconitzaria el victimisme infinit.