Publicitat

"Jo no dono missatges de flors i violes"

El conseller de Presidència, Francesc Homs, s'ha molestat quan el periodista de TVE, Lluís Falgàs, li ha preguntat pel missatge institucional del president de la Generalitat, Artur Mas, amb motiu de Sant Jordi. El periodista ha preguntat si "el missatge del president de la Generalitat serà de flors i violes, com diu vostè que és el Sant Jordi, o serà un missatge més polític?".

En aquest sentit, Lluís Falgàs ha volgut saber si "ens pot avançar alguna cosa", que "ens ajudarà de cara a la informació d'aquest dimarts i d'aquesta roda de premsa amb un contingut escàs". Al conseller no li ha agradat la pregunta i ha replicat que "li demano que vostè jutgi el que cregui convenient".

"Jo no dono missatges de flors i violes. Li he expressat el que és el sentit del Sant Jordi per al Govern en relació a Sant Jordi, i a partir d'aquí vostè farà el seu judici pertinent. La declaració del president de la Generalitat tindrà un contingut institucional i polític que és el que correspon", ha sentenciat.

Homs
Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#18 BEJOTA, bcn, 23/04/2014 - 12:48

La Comisión Europea ha replicado este martes a los expertos de la Generalitat -que sostienen que un Estado catalán seguiría en la UE- que, de acuerdo con la legislación comunitaria vigente, Cataluña quedará automáticamente fuera de la UE si se independiza.

#18.1 BEJOTA, bcn, 23/04/2014 - 12:48

SR. HOMS EL MENTIDER.

#17 Ernesto, Vilassar, 23/04/2014 - 00:53

Al ser martes el primer día laborable de la semana me he despistado y no he grabado la rueda de prensa del portavoz Homs.

Son una muestra de la Stand Up Comedy catalana, llena de ironía y humor del fino. Siempre hablando de un enemigo imaginario.

¿Se pueden conseguir en DVD?

#16 Quico, Figueres, 22/04/2014 - 20:07

El molonorabble ha enviat una carta als funcionaris. Diu:

A més, 2014 serà l?any en què el poble de Catalunya serà cridat a les urnes per decidir democràticament, pacíficament i lliurement el seu futur col·lectiu. Espero, desitjo i confio que sabrem exercir els nostres drets de manera exemplar, etc

#15 Kropotkin, Vic, 22/04/2014 - 19:30

Cuando se es un ser superior, es logico cabrearse porque un simple mortal se atreva a dudar de los seres superiores o de los grandes timoneles. Basta de dudas sobre la unidad de destino en lo universal de los seres superiores. Solo deberian hacer preguntas los prediodistas afectos al Regimen.

#15.1 Joan Peiró, Cristalleries de Mataró, 22/04/2014 - 21:21

Evidentemente, porque si no es así son mentiras contra Cataluña esparcidas x los agitadores de la catalanofobia. En este país solo tiene legitimidad para opinar aquél a quien Rahola, Homs o Carme Forcadell ha legitimado previamente. Tot en nom de la democràcia i la dignitat del poble català II*II

#14 alfons maristany, BCN, 22/04/2014 - 17:59

Seguid haciendo seguidismo a ERc y a su plataforma ANC.
CDC se esta hundiendo y no sois conscientes hasta ahora
hasta Unio os hara el Sorpasso