Publicitat
Política · 18 de Març de 2016. 10:45h.

Homs sent “compassió” per un presumpte corrupte

Afirma que el cas d’Oriol Pujol li provoca “més pena que indignació”

El dirigent de CDC, Francesc Homs, ha dit en una entrevista a Els Matins de TV3 sentir “compassió” per Oriol Pujol, malgrat que l’exsecretari general del partit està intentant arribar a un pacte amb el fiscal que porta el cas de les ITV, fet que suposa admetre, com a mínim, una part del delicte. L'acord passaria perquè Pujol entrés a la presó a canvi d'evitar el judici i perquè la seva dona sortís de la causa.

Homs ha indicat al respecte que aquest fet “em genera un sentiment de pena perquè jo el vaig defensar i estava convençut que no va fer res mal fet. És el que em va traslladar”. “Jo amb aquestes coses tinc més tendència a tenir un sentiment de pena -humana, no de superioritat- i de compassió que no pas d’indignació”, ha afirmat.

Igualment ha recordat que “Oriol Pujol ja no és secretari general de CDC, està apartat de tot” i ha reivindicat que l’afer “constata que la decisió que vam prendre de que ell s’apartés de tot era la correcta”. “És aquest tipus d’actituds que no es poden repetir mai més. No trobarà ningú més compromès que jo en la lluita contra qualsevol expressió de corrupció”, ha afegit.

El diputat ha remarcat que “s’ha de ser radicalment exemplar, i parlo amb coneixement de causa del que és portar una vida radicalment exemplar en tot i per tot. Perquè l’única causa que a mi m’han imputat és per posar urnes. Aquest tipus de coses no es poden repetir mai més”.

Homs
Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#20 ana63, Barcelona, 20/03/2016 - 14:27

ay HOms que cinico eres, cuando la corrupción afecta a vuestro partido, es compasión, ya lo dijo el astuto, también sentía compasión y pena por el clan Pujol, a mi me da asco vuestra corrupción y la de los otros, la pena es k a la cárcel solo van los delincuentes comunes, vosotros siempre os librais

#19 Galba, Bcn, 18/03/2016 - 21:04

Què vol que li digui? Es un corrupte, sí, pero es dels nostres. Si fos del PP...

#18 Jordi B., L'H, 18/03/2016 - 19:49

En definitiva, la familia ha de protegir a la familia.

#17 Fran, Vilassar de dalt, 18/03/2016 - 14:30

S' ha d'entendre al sr. Homs ...... que t' enxampin per 700.000 miserables euros fa pena, pensa l' Homs ... altre cosa seria que te la juguessis per un 3% de tota la obra publica catalana, però per 700.000 euros ... fa pena !!.

#16 Josep-Maria, Barcelona, 18/03/2016 - 13:58

És de justícia que, conseqüentment, Bárcenas, Correa, Millet, Griñán, Urdangarín, Chávez, etc també provoquin a Homs més "compasió" que "indignació".

I per això, el gran monologuista d'humor que és Homs diu que no trobarem ningú més compromès que ell en la lluita contra la corrupció.