Política · 19 de Novembre de 2013. 14:41h.

Homs: "Tinc una visió més positiva que el senyor Duran"

"El procés descansa en la gent"

Homs: "Tinc una visió més positiva que el senyor Duran"

Homs, durant la roda de premsa

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha manifestat que "tinc una visió més positiva que el senyor Duran" sobre el procés sobiranista a Catalunya i ha recordat que aquest "descansa en la gent".

El portaveu del Govern ha volgut circumscriure a "l'estat d'ànim" de Duran el fet que el líder d'Unió consideri que el procés sobiranista "acabarà malament", tal com va apuntar en una entrevista a El Periódico.

Homs, durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, ha expressat que "és probable, en funció de l'estat d'ànim de cadascú, que hi hagi visions més o menys optimistes".

El líder de CiU a Madrid va advertir que "al pas que anem em penso que acabarà malament" perquè "no penso que puguem tenir la independència i a Espanya són molt reticents a un canvi profund del nostre status quo actual".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 joan, manresa, 19/11/2013 - 16:34

El Casal,16,30 h.--Esperem que sigui " Molt més positiva"...,Sr.Homs ,sort tenim que qui porta el pas endevant es la ANC i part del poble de Catalunya.Si depenguesim dels politics malament u tenim..,Sr.Homs,volem paraules mes decisives,la historia s'estar escribint,no vulguin quedar com titelles

#3 BEJOTA, BCN, 19/11/2013 - 16:07

Rosell: "No veig que la independència fos bona per als catalans"
El president de la CEOE descarta la secessió de Catalunya i adverteix que qualsevol consulta ha d'ajustar-se a la legalitat. "Tenim la legalitat que tenim, hem d'actuar amb aquesta, no podem saltar-nos-la", insisteix.

#1 Queda, clar?, 19/11/2013 - 15:01

Homs, cuelga nuestra bandera y calla la bocaza