Publicitat
Política · 10 de Març de 2016. 11:26h.

Homs tracta David Fernàndez de “ximple”

Afirma que qui cregui que ERC i CDC es reparteixen els càrrecs “només pot tenir aquesta categoria”

Homs tracta David Fernàndez de “ximple”

Fernàndez i Homs

El diputat de Democràcia i Llibertat, Francesc Homs, i l’exdiputat de la CUP, David Fernàndez, han mantingut un debat a El Matí de Catalunya Ràdio al voltant dels mitjans públics. “Vull desmentir categòricament que hi hagi cap acord entre CDC i ERC pel repartiment de càrrecs”, ha dit l'exconseller de la Presidència.

“I si algun ximple, perquè només podria tenir categoria de ximple, ha situat les coses en aquest termes s’equivoca. Perquè jo estic convençut que ni el director de Catalunya Ràdio ni el de TV3 no haguessin acceptat mai el càrrec si això fos una cosa de partits”, ha argumentat.

Aquestes paraules d’Homs han arribat com a rèplica a Fernàndez, que anteriorment havia assegurat que “els nomenaments dels mitjans públics es fan a dit entre ERC i CDC”. Tot i que el dirigent de CDC creu que pensar això és de “ximple”, no ha semblat que l’exdiputat de la CUP es donés per al·ludit.

Homs ha assegurat que “els nomenaments que ha fet la CCMMA responen a criteris professionals” i ha reivindicat que “si algú ha estat partidari de la desgovernamentalització total dels mitjans públics he estat jo”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 Cris, Bcn, 10/03/2016 - 15:59

Aquí sois tontos los dos. Se os ve el plumero. Menudo par

#14 Carlos Gomez, Bcn, 10/03/2016 - 15:41

Desde que va trepitjar moqueta i a menjar calent cada dia per compte aliena, el camarada Fernandes va aprendre deseguida que no es de bona educacio ni gens recomenable insultar ni portar la contraria a ningu dels que decideixen el menu.
Rato nomes hi ha un.

#13 Dionís, Caldes de M., 10/03/2016 - 15:20

Les declaracions d'en Quico Homs, estan exagerades en un 3%

#12 Neferu, Barcelona, 10/03/2016 - 14:25

Sr. Homs. Nos está diciendo XIMPLES a los cuarenta y siete millones de españoles, descontando por supuesto a Udes. que son quienes parten, reparten y se quedan con la mejor parte.

#11 RAFA, lleida, 10/03/2016 - 14:00

CONCLUSIÓN : dialogo de tontos. o entre tontos anda la cuestión. Como diría el Mota eres muuu tonto.