Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2012. 22:25h.

Homs troba "irresponsable" el vídeo del PSOE andalús

Creu que l'anunci és "una bajanada" i exigeix que "no es donin lliçons de solidaritat a Catalunya"

Homs troba "irresponsable" el vídeo del PSOE andalús

A l'anunci es vanten de tenir llibres de text gratis

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha exigit que "no es donin lliçons de solidaritat a Catalunya". Homs ha fet aquest comentari en referència al vídeo del PSOE d’Andalusia que fa diverses referències a Catalunya i es vanta de tenir una situació menys endeutada i amb menys atur.

"Aquesta és la gota que fa vessar el vas", ha afegit el portaveu abans de titllar el vídeo "d’absurd i irresponsable" i considerar-lo una "bajanada". El portaveu ha fet aquestes declaracions en l’acte que ha presidit de presentació de l’informe sobre federalisme fiscal 2011 de l’Institut d’Economia de Barcelona (IEB).

Homs ha lamentat que "la tradició política de l’estat espanyol és lluny de qualsevol model amb aires federals". I ha afegit que "fa sensació que l’aposta federal a Espanya sembla més aviat una utopia impossible" ja que a Espanya  "qui ha de complir les regles federals no les compleix".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Lluís, barcelona, 18/02/2012 - 18:10

Si no donen pas lliçons de solidaritat els andalusos, les donen de bona administració dels euros que els passa l'estat i que provenen de la solidaritat catalana. Segur que al·lucinen amb el que a nosaltres se'ns queda l'estat i estan convençuts que, si ho aguantem és que hi guanyem.alguna cosa.

#6 Toni, Sevilla, 17/02/2012 - 14:48

I són tan espavilats que escriuen Andalucia sense accent al segon 3 del vídeo. Demagogs i analfabets.

#5 Lola, Barcelona, 17/02/2012 - 13:09

Els polítics catalans (23 anys CiU i 7 el tripartit) han donat suport a governs espanyols, han aprovat pressupostos de l?Estat, etc. per mantenir-se en el poder, a costa d?arruïnar el seu propi poble. No us pregunteu què han fet dels diners que ens quedaven? Els vam invertit bé?

#4 Albert, Barcelona, 17/02/2012 - 12:36

Quins co...ons!

#3 Manel, Terrassa, 17/02/2012 - 11:34

Haah, hah! Cóm un pot tenir tanta barra i no caureli la cara de vergonya?! Spain is different #espanyaensroba