Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2012. 13:50h.

Homs veu "impensable que se'ns fes fora" de la UE

El portaveu del Govern diu que "la prioritat és l'Estat propi"

Homs veu "impensable que se'ns fes fora" de la UE

Francesc Homs

El portaveu del Govern, Francesc Homs, en una entrevista a 'El món a RAC1', ha manifestat que "Mas va dir que d'aquest projecte en feia qüestió de la seva carrera política i no tinc cap dubte que ho intentarà portar fins al final”.

També ha insistit que "Catalunya té ganes de fer el seu camí”després dels “intents de les generacions dels últims 150 anys perquè l’Estat espanyol fos més comprensiu”. “L'Estat propi és la prioritat i és on hem de centrar els esforços”, ha sentenciat.
 
El portaveu ha explicat que “el full de ruta” de l’Executiu passa per “una consulta amb garanties per a tothom, amb una majoria molt àmplia, amb un to positiu i pacífic, que es desenvolupi en un marc de convivència democràtica i pacífica i que en surti el compromís inequívoc de ser, sí o sí, dins d’Europa”.

“Som contribuïdors nets a la Unió Europea; és impensable que se'ns fes fora”, ha manifestat Homs en resposta a aquells qui afirmen que un futur Estat català quedaria al marge de la UE. “Si seguim el full de ruta, Catalunya tindrà itinerari dins d'Europa”, ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#9 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 27/10/2012 - 11:09

Que al señor Homs lo que la UE viene indicando por activa y por pasiva desde 2004 le parezca "impensable" solo demuestra el infinito grado de ignorancia sino manipulacion consciente de los secesionistas en relacion con la evidencia de que la secesion de España y la UE es el mismo proceso.

#8 invertebrat, Barcelona, 25/10/2012 - 21:22

Doncs Portaveu Homs, llegeix el que diu la UE i les lleis...indocumentat amb full de ruta. Em sembla que els que de debò manen a la UE...no aquests catedràtics i gurús que només volen notorietat...t´ho han deixat clar: estàs fora...i demana entrar...us creieu que som idiotes i no ens enterem

#8.1 bb, BCN, 26/10/2012 - 10:30

I què diu la UE? No hi ha CAP LLEI de la UE que digui que un territori secessionat quedi fora de la UE. I saps per què? Perquè no ha passat mai. Els unionistes sou uns intoxicadors, però MAI doneu proves de res.

#7 Juanc, Barcelona, 25/10/2012 - 20:12

Os echaran fuera de la CE porque un alemán nunca entenderá que un servidor del estado como Vd infrinja la ley llevando en la matrícula el CAT tapando la E y haga proselitismo de esta acción. Vd. y el Sr. Puig, han dejado la autoridad moral de los mossos
a la altura del betún . Caciques!!!!

#7.1 Olga, Barcelona, 25/10/2012 - 20:36

No crec que que ens facin fora de la UE, mes aviat està en perill Espanya so Catalunya se independitza, temps al temps.

#7.2 Gongylus, Girona, 25/10/2012 - 23:26

Un alemany mai no entendrà que es negui la voluntat d'un poble a recuperar la seva llibertat. Els feixistes són els que volen imposar la seva nació castellana als altres, Els catalans volem ser lliures, és tan senzill com això. No volem imposar res. Tan sols ser nosaltres mateixos.

#6 spanish, Madrid, 25/10/2012 - 16:33

Homs que no escoltes al teu cap, ho va dir ell mateix......tu sempre badant no ?

#5 BEJOTA, BCN, 25/10/2012 - 16:29

NO HO DUPTI ,SR. HOMS. AIXÓ D'ANAR A MADRID AMB LA SABATA A LA MÁ .. NO VAL A BRUSEL.LES.ALLÁ , NO VALEN LES AMENACES COM LA DEL SR. MAS A RAJOY.QUE TINGUI BON DIA.