Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2013. 10:49h.

Homs veu les europees com un "assaig" de la consulta

El portaveu del Govern creu que seran "la següent gran cadena humana"

Homs veu les europees com un "assaig" de la consulta

Homs, en una imatge d'arxiu

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha fet una crida per convertir les properes eleccions europees en un "assaig general" de la consulta sobiranista. El conseller creu que el Govern espanyol està "atemorit" perquè aquests comicis poden ser "la següent gran cadena humana".

Homs, en una entrevista concedida a l'ACN recollida per diversos mitjans, ha assegurat que aquestes eleccions "no seran neutres des del punt de vista del procés".

"Ens prohibiran aquell dia anar a votar perquè no es puguin fer lectures? Allà tenim una oportunitat per fer un assaig general extraordinari", ha comentat abans de dir que seran la "següent gran cadena humana".

També creu que el Govern espanyol està "atemorit" pel que pugui passar a les eleccions europees. "Si no aprofitem aquesta oportunitat com a país és que vol dir que anem molt despistats. Allà ens podrem comptar, ja no podran parlar de majoria silenciosa. Ja no podrà sortir la Soraya a dir que la majoria silenciosa s'ha quedat a casa", ha explicat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#23 Albert Vila, Barcelona, 06/10/2013 - 22:53

El terme 'assaig general' no és prou afortunat, ja que entre unes eleccions i un referèndum hi ha diferències notòries. Però sí que s'han d'aprofitar les eleccions europees per dos motius: 1) per fer arribar el nostre clam a Europa, i 2) per fer política proeuropea i contra l'euroescepticisme.

#22 Torosentado, Barcelona, 06/10/2013 - 14:08

Bueno y si no sale bien tenemos que esperar a otra.... Y así hasta que convenga? Si son elecciones Europeas son elecciones Europeas o no? . Porque si son elecciones de secesión pues creo que en Democracia como en la vida hay que llamar a las cosas por su nombre... Al pan pan y al vino vino....

#21 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 06/10/2013 - 12:30

Homs tindria que recordar que a les Eleccions Catalanes C.I.U.va tenir un Fort VOT DE CASTIG no te unaltra nom lo quels va pasar No ban apendra res ara tornen intentar Enganyar als catalans com si fosin tontos Homs no cola lo que dius no heu fet NI LA PREGUNTA NI POSA LA DATA ALA CONSULTA

#20 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 06/10/2013 - 11:07

Les Eleccions Europeas no tenen res a beura amb la Consulta ni amb la Independencia de Catalunya .Votreu segons fam els politics i Partits politics Si fam politicasAnti--socials els podeu castigar VOT DE CASTIG per no fer bones políticas I ja sabeu que vui dir veritat ..

#19 l'única que no vol veure..., Pristina (Kosovo), 06/10/2013 - 00:19

El Sr Homs veu consultes indepes per tot...L'única consulta que no vol veure es la que li diu a quina hora, cada setmana, a d'anar a visitar el Psiquiatra de guàrdia...