Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2015. 15:16h.

Homs vol anar a Madrid a "pactar" la independència

"La política espanyola no podrà tractar el problema amb Catalunya in eternum a base de portar-ho als tribunals"

Homs vol anar a Madrid a "pactar" la independència

Francesc Homs

El cap de llista de Democràcia i Llibertat, Francesc Homs, ha defensat que vol anar a Madrid “a pactar la independència”. “Defenso fer les coses a l’estil català, amb voluntat de fer-les bé i amb voluntat de diàleg”, ha dit en una entrevita a La Xarxa.

Homs ha afegit que en cap cas això implica una contradicció amb la resolució aprovada pel Parlament sobre l’inici del procés sobiranista. “Al contrari, m’agafo a tota la resolució, que defensa iniciar el procés d’independència per la via de l’acord amb l’Estat espanyol”, ha expressat.

Homs també ha explicat que ara va a Madrid a fer una cosa diferent a la que s’ha fet fins ara pqrquè “no plantejarem un debat convencional perquè ja no estem en aquesta fase clàssica”. “Estem en un altre registre on només val fer efectiu allò que el poble de Catalunya ha votat”, ha consdierat. 

Finalment, ha indicat que durant la campanya electoral es dedicarà a explicar els motius pels quals a l’Estat espanyol li interessa negociar la independència, perquè “la política espanyola no podrà tractar el problema amb Catalunya in eternum a base de portar-ho als tribunals”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 lluc, Girona, 27/11/2015 - 04:14

I que més ... Quina sort que teniu de governar un país de babaus que tot s´ho empassen. A un altre lloc ja serieu historia després de tantes mentides.

#10 arur., mas-turbador, 26/11/2015 - 23:43

... que no venga, no lo vamos a hechar de menos

#9 Carlos Gomez, Bcn, 26/11/2015 - 23:16

Pero quan collons començara aquesta revolucio ??
Semblen uns carpantas presumint d´esmorzar cada dia caviar Beluga amb Moet Chandon mentre estan fent cua a un menjador social.
Pero quin espectacle tan grotesc i vergonyos que cada dia escenifiquen aquests energumens.

#8 A veure nois, Bcn, 26/11/2015 - 18:41

Llavors tot el merder de la DUI només era per anar fent?, on ha anat a parar el xoc de trens? i la desobediencia, on carall és?.I tot alló de que de Madrid no en volíen saber res?.

#7 Carlos Gomez, Bcn, 26/11/2015 - 17:40

Ja ho saben aixo els seus amic de la CUP ??