Publicitat

Montserrat Candini demana “més humilitat” a Laura Borràs i Josep Costa

Hòsties a JxCat

L’alcaldessa de Calella i membre de l’executiva del PDECAT, Montserrat Candini, ha demanat “més humilitat” a la portaveu de JxCAT a Madrid, Laura Borràs, i al vicepresident del Parlament, Josep Costa, que van criticar públicament el pacte amb el PSC a la diputació de Barcelona.

“Ni un, de cordó sanitari! A mi ningú em donarà lliçons que pactar amb el partit socialista vol dir renunciar als meus principis de sobirania”, ha remarcat en declaracions al Via Lliure de RAC1. “M'hauria agradat que aquestes persones [Josep Costa i Laura Borràs] parlessin amb mi, tenir-hi un canvi d'impressions”, ha afegit.

“Alguns obliden que són diputats gràcies a moltíssima gent al conjunt del país (inclosos els alcaldes) que hem fet tots els esforços possibles, especialment a les eleccions del 21 de desembre. Més humilitat i major comprensió”, ha lamentat. “No hi ha pitjor política que aquella que fa blocs sanitaris. El dogmatisme no serveis per a res”, ha dit.

“Aquí què passarà? Que manaran un o dos i marcaran el criteri amb qui hem de pactar? Quan som cadascú de nosaltres (els alcaldes), als diferents municipis, els que sabem quins són els principis dels representants de les altres forces, com treballen, com els reconeix el conjunt de la ciutadania…”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#18 Dado Esteller, Badalona, 09/07/2019 - 09:25

piensan como tú, no es creíble, al haber sentado un precedente.
Además, no hace falta ser una águila política, avezada y avanzada por no tener doctorado, que los funcionarios cumplían órdenes.
Mi tarugidad no me deja ver más allá que yo diría que esto viene de arriba, por disciplina de partido, más que perso o pecho. Superlativo.
Lo dejo a

#17 Dado Esteller, Badalona, 09/07/2019 - 09:23

Que fachenda la muy horrenda.
Ahora pone el diálogo por bandera pero si no errada, ella quería por decisión suya personal, por la pérdida de votos que le suponía o porque yo lo valgo l'Oreal y vosotros no sois más que mindundis, conciutans i conciutadanes, botar a las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado.
El rollo dar chapa a los que no

#16 Josep, Barcelona , 08/07/2019 - 07:12

Com era allò que deia la Rahola?... crispetes

#15 FRAN BCN, Bcn, 08/07/2019 - 01:03

Una bona clatellada als fanàtics!!

#14 Cajonacona, Barcelona, 07/07/2019 - 21:30

Eso eso !!! Mas humildad y que tire de una vez el jodido vestido amarillo que duelen los ojos si vas sin gafas de sol.