Publicitat
Política · 21 de Gener de 2010. 16:07h.

Huguet al·lega que era "una conversa privada"

Diu que la seva "opinió particular" no té "transcendència"

Huguet al·lega que era "una conversa privada"

Huguet, en una roda de premsa del Govern

El titular del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa ha emès un comunicat on al·lega, en referència a la "fantasmada d'Hereu", que "com a conseller responsable de Turisme dono i donaré, com és lògic, suport a qualsevol iniciativa municipal que es plantegi aportar beneficis al sector i a Catalunya, tal com vaig expressar de forma clara i reiterada ahir en diferents entrevistes en diferents mitjans de comunicació".

"La meva opinió particular extreta, recordo, d’una conversa privada sobre la viabilitat del projecte en concret, la seva oportunitat o les seves motivacions, no té transcendència en relació al posicionament del Departament que represento. La meva posició oficial al respecte ja l’he fet arribar personalment a l’alcaldia", conclou.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 joan, manresa, 22/01/2010 - 12:57

Jejejeej...Ai Senyor. Sr.Conseller que va ferse caquetes..??? O potser el van fer cuadrar..???..Fins i tot per el TN va sortir a "aclarir" las cosses...Quin paperot...? Dons imaguinis lo que deüen pensar "Els" de la conversa privada al veurel are..

#6 jj, sant cugat del valles, 22/01/2010 - 12:26

per una vegada que diu el que pensa... resulta que oficialment pensa una altra cosa

#5 Josep, ., 22/01/2010 - 04:17

Huguet,oficialment et va pujar la febre i privadament vas començar a desvariejar no? Cuida't et fas gran.

#4 Pep, Lleida, 21/01/2010 - 21:46

Per tant, si ho entenc bé el senyor Huguet pensa que els Jocs Olimpics son una fantasmada però oficialment, com vol seguir xupant de la mamella, els defensarà i promocionarà en nom i amb diners de tots els catalans. Això no és enganyar a la gent?

#3 pep, manresa, 21/01/2010 - 20:16

En la intimitat és on es diuen les veritats, no és que el Pep Huguet hagi de plegar per haver dit això en privat sinó per no haver-ho dit en públic, millor dit, mai hauria d\'haver estat conseller d\'aquesta mena de diputació provincial espanyola