Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2010. 13:55h.

Huguet dispara a tort i a dret

Vol "recompondre la direcció", seccions locals "adormides", Laporta fa "pena" i Carretero va ser "atiat per Godó"

Huguet dispara a tort i a dret

Huguet, en una imatge d'arxiu

L'encara conseller Josep Huguet, en un article al seu bloc, lamenta els resultats electorals d'Esquerra però augura que "en el cas del president d’Esquerra, el Consell Nacional previsiblement tancarà files a canvi de diversos objectius", com ara "recompondre un equip de direcció que representi la totalitat del partit" o "fer canvis en el model organitzatiu".

També assenyala que les "seccions locals també haurien de fer una anàlisi autocrítica perquè s’han adormit i s’han limitat a gestionar política institucional abandonant la tasca prioritària d’un partit que és actuar immers en la societat". Igualment considera que "no s’entendria que, quan les vaques han estat grasses, hi hagués implicació i, ara que són magres, la lògica retirada de molts cap els afers privats per raons de subsistència laboral anés acompanyada d’un abandonament de les responsabilitats polítiques".

Huguet recorda, com un dels motius de la crisi, que "Carretero no accepta la democràcia interna generosa d’Esquerra i munta una escissió atiada pel grup Godó, que després el deixa tirat, amb la pretensió de liderar en solitari els 500.000 votants de Catalunya".

"Si no feia grup parlamentari, dissolia el seu grup, va dir. Molt bé. Doncs ara esperem una gran autocrítica perquè el seu moviment ha estat un rotund fracàs per ell mateix i només ha debilitat el conjunt de l’independentisme. Si féssim cas de les autoafirmacions de Carretero segons les quals l’únic independentisme és el seu, avui l’independentisme seria extraparlamentari", critica.

També admet sentir "pena" per Solidaritat Catalana, atès que "el trio Laporta, López Uriel han basat la seva campanya i les seves porres en augurar un resultat que es movia entre 14 diputats (Laporta) i 21 (Isabel Clara Simó), arrasant a Esquerra, que ja no consideraven independentista. Doncs bé, 4 diputats i sense grup".

"Uns altres als que els podríem dir que els únics independentistes són ells, quin trist paper després d’haver-se presentant com els aglutinadors de tot el sobiranisme. Quan CiU no va voler fer cap front sobiranista, l’oferta Laporta s’havia d’haver ajornat. No va ser així i tal com vaig vaticinar que aquesta aposta era una traïció si no aconseguia sumar més diputats als que ja tenia Esquerra, ha estat així", condemna.

"Encara esperem alguna autocrítica d’aquests polítics per haver fracassat en els seus somnis d’encapçalar una onada de vot independentista que arrasaria a la mateixa Esquerra i a CiU. Quina pena", afegeix. Finalment, apunta a "tota aquesta colla de crítics i escindits d’Esquerra que encara és hora que hagin d’autocriticar-se? Quin paperàs en els llibres d’història de Catalunya que tindreu".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Lluis2010, Barcelona, 04/12/2010 - 12:05

Al senyor Huguet no sembla precupar-li que ERC hagi perdut 140.000 vots independentistes.

#38 alloro, sarria, 03/12/2010 - 19:31

Huguet...aixi m'agrada...veient te voltar per la conselleria d'educacio buscant feina...Pedagogia? fa molt temps q no en fas!
T'has quedat sense mamella i espero que sigui per sempre.
Ara t'ho passaràs molt be a l'escola o institut...

#37 Ricard, St. Sadurní, 03/12/2010 - 14:43

Aquest individu ens vol fer creure q E és independentista, hahaha, au a cagar la via!

#36 Ramon, Igualada la dels pilons assesins, 03/12/2010 - 10:02

Higuet tens una embolia mental que no te l'acabes. Estas rebotat amb tothom perque t'has quedat sense mamella.
Lo millor que pots fer es anar a pendre pel cul, que no alimenta pero escalfa el cos

#35 Valentí, La Gavarresa, 02/12/2010 - 13:54

Sr. Huguet el que fa pena ets tu, torna la l'institut a donar classes. Va ser escollit assembleariament (llista oberta) es a dir segons tu tots el que el varen votar fan pena.
PATÈTIC.