Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2009. 12:30h.

Huguet: Espanya ens porta cap a l'Àfria

"Espanya sempre ens porta en direcció cap al sud, amb tot el respecte cap al continent africà"

Huguet: Espanya ens porta cap a l'Àfria

Josep Huguet

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha assegurat que "Espanya sempre ens porta en direcció cap al sud, amb tot el respecte cap al continent africà". En una entrevista a El món a Rac1, creu que "hem de ser molt crítics amb el model d'Estat i amb la seva dependència" i ha afegit que "l'Estat espanyol necessita canvis estructurals: canvis en el model de les relacions laborals, en el subsidi d’atur, en el model de pensions i en el sector públic".

El conseller d'ERC ha vaticinat "uns anys de conflicte jurídic permanent Catalunya-Estat" per la sentència del Tribunal Constitucional, i considera que "hi ha d’haver un debat obert i sense nervis."

En aquest sentit, ha manifestat que "la Constitució va ser dissenyada per evitar la federació. Per tant, tenim un problema d'ADN" i ha afegit que "s’ha d’estudiar profundament quines escletxes legals hi ha per poder avançar". L’article 150.2 és" l'única porta oberta perquè l'Estat vagi perdent competències", ja que el "peix al cove és acceptar el que et donen i mal valorat i, en canvi, l’article 150.2 només s’ha fet servir un cop".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Josep Mª, Terrassa, 01/09/2009 - 11:04

No Huguet, no; Espanya no ens porta cap a l'Àfrica; ja hi som des de que estem envaïts pels espanyols imperialistes i colonialistes.
Ara simplement venen aquellsafricans que veuen que Catalunya ja és com casa seva, gràcies als frikis esquerrans.

#18 Claro, Valencia, 01/09/2009 - 10:25

Ahora resulta que es por culpa de España que tengais Africanas en BCN prostituyendose en plena calle...Eso es problema de los políticos, que os habeis quedado a gusto con la \"multiculturalidad\".

#17 ccc, bcn, 01/09/2009 - 09:31

i ara q sembla q estan contents amb el finançament i han presionat el constitucional, tornen al discurs racista de superioritat \'étnica\', sempre han dit que Àfrica comença a l\'Ebre.

#16 ccc, bcn, 01/09/2009 - 09:29

el sr huguet propossa com el PP canviar el model laboral, el model de pensions i el subisidi d\'atur. D\'altre banda, els nacionalistes catalans i bascos són els més reacis a un model federal real, sense asimetries, no aguantan la igualtat amb inferio

#15 Pepet, Sant Vicens, 01/09/2009 - 00:45

Sempra junts:La carcundia espanyolista i la dreta catalana, que creuen que el poder els hi pertany per dret diví.Cardeu fàstic i pena. Salut i república!