Política · 2 d'Agost de 2010. 13:28h.

Huguet: "Esquerra és l'única cosa seriosa"

El conseller recorda que ni Carretero ni Laporta "han passat per les urnes"

Huguet: "Esquerra és l'única cosa seriosa"

Puigcercós i Huguet, en el referèndum per la independència celebrat a Reus

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha criticat en declaracions a ComRàdio les propostes de fer una candidatura independentista perquè “és poc seriós que persones que encara no han passat per les urnes donin ordres i instruccions de com s’ha de fer la unitat”. En aquest sentit, el conseller ha afirmat que “l’única cosa [independentista] seriosa que ha passat per les urnes és Esquerra Republicana”.

Huguet ha assegurat sentir-se “relativament” sorprès per la decisió d’Antoni Castells de no continuar com a número 2 a les llistes del PSC “perquè no acaben de veure que el Partit Socialista vagi en la direcció que toca”.
 
En aquest sentit, considera inviable un tercer tripartit “quan PSC i Iniciativa decideixen tornar a parlar amb Espanya per refer el pacte federal, són ells qui baixen del tripartit”. Segons Huguet l’estació federal és “desèrtica”, per això creu que PSC i ICV “fan impossible la reedició d’un govern d’esquerres perquè no volen avançar cap a l’estat català”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Fotem-los al carrer, Barcelona, 03/08/2010 - 22:04

El saben aquel que diu .....

#18 JoanMarti, Terrassa, 03/08/2010 - 13:55

Be Huguet be, segurament et trobarem a faltar a la teva conselleria, has fet una bona feina per internacionalitzar les empreses catalanes, el que vindra segurament no ho fara, a mes ets un gran patriota. Salut company

#17 Kefes, Sitges, 03/08/2010 - 10:18

Erc ha de trure pit i presumir que la seva estrategia ha reixit: Psc i Ciu amb les vergonyes al aire i amb l'independentisme creixent. El preu que pagarà Erc en vots serà molt alt, però per els patriotes es ben poc, per assolir la llibertat de la Patria.

#16 valeri torres, barcelona, 03/08/2010 - 09:40

El Sr. Huguet ens ha explicat un acudit; dels bons. Quan els seus dirigents se'n foten vol dir que ben poca cosa en queda de ERC. Independencia.

#15 Jaume, Mataró, 03/08/2010 - 00:47

I tan seriosa. Suposo que ho deuen dir per la seriosa castanya electoral que es fotran aquesta tardor, els molt miserables.