Publicitat
Política · 2 de Març de 2010. 14:26h.

Huguet no en vol saber res d'ICV

El conseller proposa un "govern de concentració" CiU-PSC-ERC

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha descartat reeditar el tripartit en la pròxima legislatura i ha defensat un govern "de concentració" entre CiU, PSC i ERC en la Generalitat, deixant fora ICV-EUiA.

En declaracions a Ràdio Barcelona - Cadena SER, Huguet ha dit que en aquesta gran coalició haurien de participar "les forces centrals de l'àmbit parlamentari català", fet que exclou ICV-EUiA, que durant els set anys de governs d'esquerres ha mantingut obertes polèmiques amb els republicans.

Huguet ha indicat que aquest govern "potser no duri ni tan sols una legislatura" però és necessari per abordar els grans problemes de Catalunya.

Entre els quals hi ha, que faci "modificacions profundes" en les relacions entre Catalunya i l'Estat, i també una reforma de l'administració pública catalana.

Josep Huguet, després de la roda de premsa de Govern, amb periodistes
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 jordi, barcelona, 04/03/2010 - 10:14

I ell de super conseller . La qüestió és seguir criant panxa.

#8 Ernest, Barcelona, 03/03/2010 - 13:23

Ei fart de la dreta si tot el teu neguit son les polítiques verdes menja escarola i bledes!!!!!

#7 Trencalòs, Granollers, 03/03/2010 - 13:20

Dretes? Esquerres? Ei que la guerra civil s'ha acabat!!! Primer la independència i despres ja ens barallarem pel model de pais. Sense independència no hi ha diners per fer politiques socials.

#6 Oriol, Barcelona, 03/03/2010 - 13:01

Huguet se li envà la chota. Com pot ser un govern de dretes i d'esquerres junts? Tot hi val per cobrar del parlament o que? Tots els del tripartit una manta i cap a casa!

#5 Javi, Barcelona, 02/03/2010 - 19:32

Hay que ser tonto del culo para decir que se está harto de la derecha cuando hace casi 8 años que gobierna la izmierda. ¿No estás harto de esta izmierda que padecemos? Porque motivos los hay a paletadas.