Publicitat
Política · 8 de Gener de 2010. 22:48h.

Huguet promocionarà els "Pirineus espanyols"

Universitats signa un conveni amb l'Institut de Turisme d'Espanya i Aragó

Huguet promocionarà els "Pirineus espanyols"

El conseller Huguet

El consorci Turisme de Catalunya, que depèn de la conselleria d'Innovació, Universitats i Empresa, dirigida per Josep Huguet, d'Esquerra Republicana, ha signat "un conveni de col.laboració" "entre l'Institut de Turisme d'Espanya (Turespaña) i el Govern d'Aragó , "per a la promoció turística dels Pirineus espanyols", segons recull textualment el Diari Oficial de la Generalitat.

Es tracta de "contribuir al desenvolupament turístic de les comunitats autònomes de Navarra, Aragó i Catalunya", i els signants "es comprometen a realitzar accions promocionals encaminades a incrementar la presència dels Pirineus espanyols sota la marca Pirineus com a destinació turística en les programacions dels majoristes i agències de viatge especialitzades en turisme de natura i esportiu ".

 El conveni també estableix que Catalunya, Aragó i Navarra assistiran a les fires internacionals de turisme "comptant cada una d'elles amb espais propis dins de l'estand de Turespaña, si bé situats de forma contigua".

Sobre això, s'especifica que "l'esmentat espai serà identificat amb el rètol Pirineus, en una mida que destaqui per sobre de la resta de rètols, i en menor mida, Navarra, Aragó i Catalunya, en els espais assignats a les comunitats autònomes".

Es regula fins a la col·locació de la propaganda: "Es col·locarà als taulells", es diu, "en la part superior, en vista del públic únicament el material específic de la marca Pirineus i un fullet de cada CCAA. La resta de material que hagin enviat les comunitats autònomes se situarà en els calaixos del taulell". S'afegeix que "quan en aquestes fires les comunitats autònomes a més participin amb un taulell diferent del específic dels Pirineus, tots els taulells estaran situats de forma contigua".

Així mateix, s'indica que "les comunitats autònomes que conformen la marca Pirineus s'encarregaran d'elaborar el contingut i el disseny d'un dossier de premsa de la marca", i s'especifica que "el CD que contingui el dossier de premsa s'editarà en els següents idiomes: anglès, holandès, alemany, italià, francès i portuguès".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pasqual, BCN, 10/01/2010 - 18:23

Jaume (TGN), i quan et mires al mirall, no esclates a riure també?

#5 Juan, Barna, 09/01/2010 - 22:26

¿Y que pirineos van a ser?, porque solo hay dos: los españoles y los franceses ...

#4 va, L'HOSPITALET, 09/01/2010 - 13:48

HUGUET,

I EN CATALÀ, LA TEVA LLENGUA, RES DE RES?

NO CAL TANTS APARADORS PER AMAGAR CATALUNYA ALS CALAIXOS.

FES-NE UN NOMÉS PERQUÈ TOTHOM ENTENGUI QUE ELS PIRINEUS SÓN EL BRESSOL DE CATALUNYA CAP EL NORD I CAP EL SUD.

#3 serrallonga, BCN, 09/01/2010 - 12:34

Aixi m'agrada, Huguet! Com una comunidad autonoma més. Navarra, Aragón, Cataluña...
La substitució de les províncies d'abans.

#2 Jaume, TGN, 09/01/2010 - 11:38

Pasqual, de debó penses aquestes coses o et fas un tip de riure quan ho escrius?