Publicitat
Política · 10 d'Agost de 2010. 14:53h.

Huguet qüestiona les "aventures" de Laporta i Carretero

El conseller diu que l'únic partit que ofereix les condicions per assolir la independència és ERC

Huguet qüestiona les "aventures" de Laporta i Carretero

José Montilla i Josep Huguet, després d'una reunió del Govern

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha acusat Solidaritat Catalana i Reagrupament de dividir el vot independentista. En el seu bloc, Huguet ha deixat clar que la independència requereix experiència i "no arribarà amb aventures i personalismes", sinó amb un projecte col·lectiu.

I qui ofereix aquestes condicions és ERC, "i no algunes de les noves fórmules polítiques que s'omplen la boca d'unitat".

De fet, Huguet ha advertit que si la suma dels diputats republicans i els d'aquestes formacions és inferior al número actual de representants d'ERC, 'es demostrarà si han entrat en escena per sumar o per restar a ERC'. "De moment, segons les enquestes divideixen".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Fotem-los al carrer, Barcelona, 11/08/2010 - 20:56

L'independentisme a E(rc) dura exactament el període que va desde tres mesos abans d'eleccions, fins que s'investeix President al sociata de torn

#6 víctor, bcn, 11/08/2010 - 08:55

ERC ha tingut 7 anys (aviat és dit) per avançar cap a la independència. Ha fet tot el contrari pactant amb els espanyols i fent presidents als més espanyolistes del país. Que no vulguin encara donar lliçons. Ara els tocarà pair una anarga derrota.

#5 Unes Catalanes, Vallès Occidental, 10/08/2010 - 22:23

Tota aquesta gent que ara demana la unitat, són els primers que s'han separat com Carretero, Uriel, Lopez Tena, el que haurien de fer és treballar per fer com un Congrés o Assamblea amb tots els Independentistes que som molts/tes. GUANYAREM! Ells resen.

#4 Tip de trispartit, Barcelona, 10/08/2010 - 20:03

A
Una catalana (Vallès Occidental)
Massaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ja pots anar a cobrar o a que et donin la plaça

#3 carracuca, barcelona ESPAÑA, 10/08/2010 - 20:02

ay calvete, buen hombre, me parece que viendo los movimientos del culé y la gente que se os está marchando en desbandada, os entran las cagarrinas. Pues nada, una buena cantidad de calzoncillos y palante, que no pasa nada.