Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2011. 13:01h.

Huguet surt escaldat

The Guardian diu que "representa el pitjor dels nacionalismes"; Albert Rivera és "impressionant i intel·ligent"

Huguet surt escaldat

Huguet, en una imatge d'arxiu

El periodista de The Guardian, Julian Glover, entrevista a diversos polítics catalans per al seu reportatge sobre la independència, com Pere Aragonés, Josep Huguet, Dolors Camats o Albert Rivera.

Glover afirma que "Josep Huguet va ser inquietant. El seu nacionalisme semblava basat en l'hostilitat cap als altres". "L'impacte dels impostos de Madrid sobre els catalans és en la seva opinió tres vegades més gran cada any que les conseqüències del desastre al Japó. Huguet representa el pitjor dels nacionalismes parroquials", sosté.

"'Espero que la gent parli català', va dir, a Barcelona, una ciutat d'immigrants on la majoria dels ciutadans no ho fan", descriu.

Per contra, el periodista es desfà en elogis cap a Albert Rivera, "el jove líder del petit partit Ciutadans que s'ha fixat contra el corrent nacionalista. El vaig trobar intel·ligent i impressionant, i l'única persona que vaig conèixer que va admetre estar orgullós de ser català i espanyol".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#35 Joan Bosch Ferran, MANRESA, 02/04/2011 - 17:04

Ondia, Lenin del Bages, fins i tots els extrangers ja et coneixen......la teva ineptitud....va deixar de fer el caralot i torna a la docencia....ques és l'unic que mig saps fer

#34 Carlos, BCN, 02/04/2011 - 14:54

Desde fuera de Cataluña la lacra del nacionalismo separatista se ve como lo que es.

Por suerte Mas va a hacer que el independentismo de medias tintas fuerce al gobierno central a tomar una importante decisión, y ya sabemos cual será.

#33 torrente, españa, 02/04/2011 - 10:21

Este periodista estaria untao por la caverna mediatica, Todo el mundo sabe que los ingleses son medio maricon@s asi que seguro que la Rivera le hizo algun trabajito

#33.1 anto33, montcada i reixac, 13/04/2011 - 18:08

Qué patético eres,no tienes argumentos.Cómo os duele que un medio extranjero,por tanto no españolista,y además progresista,diga las verdades sobre el cortijito nazionalista.Y los maricas sois vosotros ,que no paráis de dar por el culo.

#32 Quimet, El Poble Sec, 02/04/2011 - 00:01

Tim, l'ultranacionalista espanyol Enrique Mugica no es aquell que es vantava de ser rere els GAL? Quin tros de democrata!

#31 Marta, Londres, 01/04/2011 - 23:59

3- The Guardian és un diari progressista pero INTEL.LIGENT, es a dir incompatible amb les nostres ICV, PSC... o Huget. A mi, com a independentista, no m'ha calgut aquest article per pensar el mateix del Sr. Huguet des de fa anys. De fet, hi ha algun independentista a qui agradi l'Huguet?