Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2010. 10:29h.

Huguet titlla de "divos" Laporta i Carretero

"Quina decepció si acaben fen el paperot de Ciudadanos en el grup mixt"

Huguet titlla de "divos" Laporta i Carretero

Huguet, en una imatge d'arxiu

El conseller Josep Huguet, en un article al seu bloc, admet que "m’arriben massa ínputs que alguns electors poc reflexius s’estan plantejant provar sort una vegada -una- votant algun dels nous invents que volen copar l’espai independentista".

"Veurem si és veritat que tindrem la independència el 30 de novembre, diuen; si no és així, tornaré a votar als coneguts. Són electors que es mouen entre la ràbia mal encarrilada i la necessitat d’èpica", lamenta.

"Però si la ràbia, com totes les enquestes demostren, serveix per donar la clau de Catalunya el PP, quina gran responsabilitat!! I si l’èpica acaba en cap diputat o una colla de 'divos' dissolts en el grup mixt del Parlament, fent el paperot dels de Ciudadanos però en el front català, sense possibilitat d’aprovar ni una moció innocent, quina decepció!!!", lamenta.

"Esquerra no té per la propera legislatura cap proposta èpica, perquè no pot enganyar a l’electorat seriós. Això de l'Estat propi no està a la cantonada", assenyala. "Esquerra té història, té errors dels que ha après, té sacrifici de generacions. Alguns dels nouvinguts només han guanyat alguna lliga", conclou.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 l'esbirro, riumors, 02/11/2010 - 18:11

la decepció la tindreu el 28N passarells de la politica, somniatruites. NO treureu ni cinc de calaix. No es pot anar amb les mans a la butxaca i pensant que el milio de catalans del 10J us votaran. Passarells, votaran CiU i l'independentisme pur, vull dir de dreters res. Ja hi ha CiU

#18 mireia, girona, 02/11/2010 - 14:59

Quina decepció la que hem tinguts els votants d'esquerra amb vostè, que quan no era res es menjava el món i quan va ser conseller es va tornar un xaiet al servei dels espanyols. Deixi'ns fer als independentistes i vostè vagi a buscar feina a Madrid...
Ah, i jo votaré REAGRUPAMENT, que ho sàpiga.

#17 Carles, Barcelona, 02/11/2010 - 14:29

Senyor Huguet, li demano que intenti no entrar al joc de la classe política espanyolista i intenti tirar merda a formacions igual o més independentistes que la seva. És inquietant veure com un conseller d'ERC fa les mateixes maniobres que els espanyolistes... Mai més us votaré.

#16 Roger, Barcelona, 02/11/2010 - 14:26

Ai ai ai que l'Huguet pateix pels baixos resultats d'ERC... Amb aquestes declaracions només faràs que la gent rebutgi més ERC. Sóc ex-votant d'ERC i mai més! Visca Solidaritat Catalana!

#15 Marc, Igualada, 02/11/2010 - 14:18

Que vigili el fatxenda Huguet, que encara serà la botiflera Esquerra qui lleparà en el grup mixt. Endavant Reagrupament.