Publicitat

"El vedell Espanyot xuclant de la vaca Catalunyassa"

Humor indepe

El diputat de Junts per Catalunya Salvador Vergés ha publicat un acudit al seu compte de Twitter on compara Espanya amb un vedell que xucla de la vaca "Catalunyassa", però avisa que "qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència". Vergés fa servir l'etiqueta "humordepagès" per dir que "ara mateix, a casa, el vedell Espanyot xuclant de la vaca Catalunyassa amb el gos Euru mirant cap a una altra banda".

El que va ser el número tres de la llista de Junts per Girona considera que els catalans "som diferents" dels espanyols, atès que "no tenim res a veure amb aquella gent", tal com va proclamar durant un discurs a Olot el passat 8 de desembre. També afirma que "Espanya ens roba" i demana el boicot als productes espanyols.

Després de ser escollit com en el tercer lloc a les primàries del partit per confeccionar les llistes de JxCat van començar a circular fotografies seves per les xarxes. En una d'aquestes imatges se'l veu carregar un fusell de joguina, amb una mascareta amb l'estelada.

Salvador Vergés també demana "consumim estratègicament, seleccionant a qui comprem" i fa una crida a "derrotar per sempre el maleït 'Estado español'". "Que tremoli l'enemic!", han estat les seves primeres paraules un cop aconseguit el tercer lloc a les llistes.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#33 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 31/03/2021 - 23:29

Teniendo en cuenta que la autonomía catalana hace tiempo que la quebraron económicamente los separatistas, me da que el ternero es la autonomía catalana y la vaca España. Los separatas siempre lo cuentan todo al revés para hacerse la víctima. Su especialidad.

#32 Patumeiro, Sant Patumet, 31/03/2021 - 12:22

Si no fuera por las subvenciones de la PAC (pagada por los 500 millones de europeos), esta vaca y el ternerillo, te la estaria chupando a ti, lumbreras.

#31 Meritxell Konichiwa, SCATalunya, 30/03/2021 - 22:51

¿Y este humorista por cuánto nos sale al mes?

#30 Escamarlà, Waterloooo de Dalt, 30/03/2021 - 21:21

Mira que n’arribeu a ser de garulus ! Realment, això ès Tractoria....

#29 Veciana, Barcelona, 30/03/2021 - 15:21

A mí me recuerda a Pedo en un vis a vis con su novio Pablito en el trullo,jajajajajajaaaaa.