Publicitat

Els antisistema acusen als Mossos i al CTTI d'espiar-los

I ara la CUP

El conseller Sàmper, durant la seva primera visita al complex d'Egara

La Directa, un setmanari pròxim a la CUP, destapa aquest dimecres una presumpta trama d’espionatge per a accedir a documents interns, organigrames i d’altra informació a través de correus amb adreces suplantades.

Les organitzacions afectades serien -a part de Poble Lliure- La Forja, la CUP, Arran, Endavant, l’Ateneu La Base, el Sindicat de Llogueteres i Vilaweb.

El setmanari explica que dues IP (matrícula digital que identifica un dispositiu connectat a la xarxa) pertanyen al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) i al Complex Egara dels Mossos d’Esquadra.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 VRaptor, Alicante, 28/10/2020 - 20:35

Vaya, por Dios, han bajado de categoría ya no es el CNI ni la CIA ni el KGB ni el SIS ni la DGSE los que se interesan por sus pensamientos, ahora son los mismos que les han auxiliado en sus travesuras infantiles los que les quieren controlar sus movimientos ¿Qué pensabais hacer? Al final os van a castigar todos los días sin helado de postre.

#8 l'avi Florenci, La terra, l'home i la deixa, 28/10/2020 - 17:54

Collons, ja estan a punt d'acabar a hòsties entre ells!
El procés arrasa amb tot el que toca. Quin verí.
I encara hi ha qui demana un altre referèndum!

#7 Marcial, Santa Coloma, 28/10/2020 - 17:49

Son tan desgraciadetes los pobres que siempre los ignoran, nunca los inculpan, nunca los detienen, tienen que inventarse martingalas con los mosus para tomar algún protagonismo.

#6 A.Bcn, Barcelona, 28/10/2020 - 17:26

Con un gobierno de verdad estos ya estarian acabados. Con el Doctor Fraude y el Vicepandemias ya se verá.

#5 Vicenç Pardal, Villagüevo, 28/10/2020 - 15:38

Puix cho no sé per què voldrien espiar el meu dichital...la meua lleialtat és només comparable a la de la gossa eixa del senyor eixe austriac,la Blondi.