Publicitat
Política · 18 d'Agost de 2020. 20:16h.

I ara què, Pablo?

A Soraya li van fer un escarni a la porta de casa amb un fill de dos anys a dintre

I ara què, Pablo?

Escarni a la casa de la llavors vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría l'any 2013

El vicepresident de el Govern espanyol i líder de Podem, Pablo Iglesias, i la ministra d'Igualtat, Irene Montero, han cancel·lat les seves vacances al poble asturià de Felgueras, a la Vall de Lena, després de l'escarni que han patit per part d'alguns veïns quan es va filtrar la seva presència al municipi.

“El que fa a la nostra família l'extrema dreta i certs mitjans és greu”, ha denunciat Iglesias en el seu compte de twitter. El vicepresident de l'Executiu central també ha afirmat que “no hi ha dret a que els meus fills hagin de patir les conseqüències del compromís i les tasques polítiques dels seus pares”, malgrat que diu que “no va amb mi el victimisme”.

Pablo Iglesias critica l'assetjament que reben per part d'alguns ciutadans, però l'any 2013, davant l'escarni que va patir la llavors vicepresidenta de Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, amb el seu fill de dos anys en el domicili, el líder de Podem va considerar que aquesta acció era “xarop democràtic”.

De fet, el programa de La Tuerka -presentat per Pablo Iglesias- va fer una crònica sobre l'escarni a Santamaría però sense condemnar els fets, sinó que van destacar més l'actuació policial per desallotjar els manifestants. “I llavors van arribar ells -en referència als agents de la Policia Nacional- i augmenta la tensió”, va destacar la informació, tal com es pot veure en el vídeo.

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, també ha denunciat a twitter la situació viscuda a Astúries. “L'extrema dreta i els seus mitjans saben que només amb por i odi poden frenar l'avanç de la democràcia i els drets socials. La seva agressivitat és la seva debilitat”. “Els avenços socials i democràtics sempre tenen enemics. Davant l'odi: justícia social i democràcia”, ha escrit Montero.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#38 Coque, El Centro de Tabarnia, 19/08/2020 - 23:27

Lo de Soraya era "jarabe democrático", pero a ti lo que te van a dar es "supositorio democrático" y bien gordo

#37 Flanagan, Tabarnia City, 19/08/2020 - 19:58

Que tio mas feo el que mira a la cámara,parece el de los goonies.

#37.1 soloesmiopinion, Tabarnia, 19/08/2020 - 22:42

Es un podemita. Dicen que la cara es el espejo del alma. Imagínate.

#37.2 Amoroso, Barcelona, 20/08/2020 - 08:03

Además si es podemita seguro que también huele mal.

#36 Soloesmiopinion, Tabarnia, 19/08/2020 - 19:04

No deja de ser curioso que, al ver una pintada que dice "Coletas rata", Iglesias se haya dado por aludido.

#35 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 19/08/2020 - 18:17

Esa parejita indie y millonaria es de chiste. Siempre es un fascista quien rompe el sueño de los nenes, ataca los derechos sociales, el avance de la democracia, nunca puede ser un leninista desencantado o un parado. Su comunismo es raro raro, posmoderno, renovador, piruli, totalmente irreconocible para un currela. No es de primero de Marx.

#34 Veciana, Barcelona, 19/08/2020 - 16:07

En la URSS circulaba un chiste: la madre de Kruschev acompaña a su hijo en una visita al Kremlin y se queda admirada de todo sus lujos,y le dice: muy bien hijo,pero ¿y si un día los rojos te quitan todo esto?