Publicitat

Carod constata les "excel·lents relacions" entre Catalunya i el Marroc

I el Sàhara?

Skalli i Carod-Rovira, en un moment de la reunió. (Foto: Xavier Prats)

Josep-Lluís Carod-Rovira ha rebut la ministra de Desenvolupament del Marroc, Nouzha Skalli, que es troba de viatge oficial a Catalunya. La trobada ha servit per constatar “l’estat excel·lent de les relacions entre Catalunya i el Marroc”, en paraules del vicepresident, i la voluntat de “seguir treballant per intensificar les relacions institucionals entre ambdós governs”.

La reunió ha arribat uns pocs dies després que Esquerra, a través del diputat Miquel Carrillo, intervingui a les Nacions Unides (ONU) en defensa del poble saharauí. Carrillo és president de Intergrup del Parlament per la Pau i la Llibertat al Sàhara.

En el decurs de la reunió, Skalli ha fet saber al vicepresident del Govern que l'executiu marroquí s’inspira en el model d’autonomia de Catalunya per intentar resoldre el conflicte del Sàhara Occidental; al qual el vicepresident ha declarat que “un conflicte polític com aquest ha d’aspirar a una solució política i no militar”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Kropotkin, Vic, 15/10/2009 - 19:26

¿Y si fuese cierta mi teoría de que estos tipos son de extrema derecha? Jua, jua, jua,...

#1 joan, manresa, 15/10/2009 - 19:13

---Excelents Relacions..?---Aquest Senyor li farían falta 2 anys al antic Sidi-Ifni a las espatllas,allavors conexería el parcal de veritat...Només la gent que ha mamat anys en aquellas terras sap com son,com pensen i com actuan els marroquíns..