Publicitat

El PPC demana la dimissió de Duran però no diu res del seu portaveu, que estava citat a declarar com a testimoni

I Enric Millo?

Santi Rodríguiez, durant la roda de premsa

El PPC ha demanat la dimissió del president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, després que la formació hagi reconegut que s'ha finançat de manera irregular arran del cas Pallerols. En canvi, la formació que presideix Alícia Sánchez-Camacho ha obviat parlar del seu portaveu i exdirigent d'Unió a Girona, Enric Millo, que, com Duran, estava citat a declarar com a testimoni en el judici.

El portaveu adjunt dels populars al Parlament, Santi Rodríguez, ha demanat al president d’UDC, Josep Antoni Duran Lleida, -que va manifestar que dimitiria si es demostrava que Unió s’havia finançat irregularment- que “sigui coherent i conseqüent amb les seves paraules. Duran ha de donar explicacions als catalans, demanar perdó perquè el seu partit s’ha finançat de manera il·legal i dimiteix de tots els seus càrrecs públics”.

En aquest sentit, Santi Rodríguez ha volgut destacar que “és la primera vegada en la nostra història contemporània que un partit reconeix públicament que s’ha finançat il·legalment, en aquest cas amb fons públics dirigits a la formació d’aturats”.

El portaveu adjunt del PPC ha assenyalat que “l’acord de conformitat al qual han arribat la Fiscalia, Unió i els acusats evita que els catalans coneguin què va succeir i, a més a més, transmet una sensació d’impunitat dels polítics molt negativa cap a la societat catalana”.

Així mateix, ha recordat que “els dos partits que governen Catalunya estan davant la justícia per finançament il·legal. Unió Democràtica acaba de ser condemnada per finançament il·legal i Convergència té la seva seu embargada cautelarment dins de la investigació d’un altre cas de finançament irregular”. “Esperem que no sigui ERC, el tercer membre del tripartit, qui es dediqui a cobrir-los les espatlles”, ha afegit.

Per altra banda, Santi Rodríguez ha lamentat que “el procés s’hagi allargat excessivament durant tretze anys”. En aquesta línia, ha afirmat que “aquesta circumstància s’està produint en tots els casos de corrupció que es troben actualment oberts i creiem que la justícia hauria d’actuar amb molta més diligència”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 una pregunta, sant gregori, 09/01/2013 - 21:11

En Millo no formaba part de la Consellería de Treball en aquells anys ??

#6 Marià Casals, Figueres, 09/01/2013 - 20:37

Son tots una colla de corruptes indecents. No tenen vergonya. Collons, llàstima que un home valent, amb les mans netes com l´Anglada no hagi entrat al Parlament. A més d´un us possaria vermell...pero ja arribarà el nostre moment i a mes d´un se li acabarà el "chollo".

#5 josep, Sabadell, 09/01/2013 - 16:49

és la primera vegada que veig que un testimoni ha de dimitir. Llavors amb el acusats què fem?.

#4 pepelín, sta. coloma de farners, 09/01/2013 - 13:59

Tot un personatge aquest en Millo. Va causar estragos a Unió, va festejar a ERC i finalment va acabar al PP. Aixó es ideologia politica, el demés son tonteries.

#3 andrea, la bisbal, 09/01/2013 - 13:40

Sr. Millo !!!! tic-tac-tic-tac-tic-tac...