Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2020. 20:51h.

I la Catalunya lliure de peatges?

Budó culpa l'Estat ara que s'acaben les concessions

L'independentisme ha abandonat les campanyes en contra dels peatges que havia protagonitzat en el passat. La portaveu del Govern, Meritxell Budó, preguntada aquest dimarts per e-notícies sobre si es plantegen algún tipus de pagament un cop finalitzi la concessió de les autopistes, ha evitat respondre la pregunta i ha culpat l'Estat per la seva "manca d'inversions en infraestructures".

"De fet a nosaltres el que ens agradaria és que l'Estat hagués dut a terme totes aquelles inversions en infraestructures previstes i necessàries a Catalunya com ho ha fet en altres territoris de l'Estat espanyol, que els ha permès disposar d'aquestes infraestructures de manera gratuïta" ha dit.

"Això no ha estat a Catalunya perquè Catalunya ha hagut de fer front a aquelles inversions en infraestructures sense els recursos que li corresponien per part de l'Estat" ha assegurat. Budó també ha apuntat que "l'Estat mai ha complert amb aquelles inversions previstes a Catalunya".

"Clar que ens agradaria una Catalunya lliure de peatges, però el que segur que volem és que l'Estat dugui a terme aquelles inversions que té pendents a Catalunya i que any rere any va incomplint de manera reiterada" ha apuntat la consellera.

Partits com ERC -que ara forma part del Govern- i alguns sectors de l'antiga CiU van adherir-se l'any 2012 a la campanya del "no vull pagar" que va impulsar Solidaritat Catalana per la Independència per a denunciar la presència dels peatges que ja estaven amortitzats.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 jahhhhahshs, Ciutat free of tourists , 02/09/2020 - 13:27

Hhaaaahahhhh Espanya, Espanya, sempre Espanya jahahahahah sempre amb la mateixa excusa jajjjj i les ments infantils grogues que ja els hi va bé jajajjjjjjj

#1 Pepe, Alacant, 01/09/2020 - 21:46

En 1969 se creó la autopista de peaje Mongat-Mataró, 51 años después sigue siendo de peaje, y así suma y sigue, de autopistas de titularidad autonómica que gestiona la Generalitat, la misma que se negó a que Josep Borrell, instalara la red de autovías, que sí disfruta el resto de España. El cinismo sobre este asunto es monumental.

#1.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 02/09/2020 - 09:20

No hay que olvidar que los peajes han financiado al partido de Pujol durante décadas

https://ataquealpoder.wordpr ess.com/2012/06/12/los-peajes- de-las-autopistas-financian-el -partido-de-jordi-pujol/