Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2013. 15:45h.

Ibarra creu que Mas vol que l'Estat intervingui a Catalunya

Considera que la solució a la independència és "treure'ns de sobre Junqueras"

Ibarra creu que Mas vol que l'Estat intervingui a Catalunya

Ibarra, durant el programa

L'expresident de la Junta d'Extremadura, el socialista Juan Carlos Rodríguez Ibarra, ha assegurat que el president de la Generalitat, Artur Mas, està buscant que l'Estat apliqui "l'article 155 de la Constitució" i intervingui Catalunya. I és que, segons ha dit, s'ha ficat en un "embolic" i ara vol "que l'aturin a les males perquè si l'aturen a les bones tots els vots aniran a ERC".

Ibarra, durant una tertúlia al programa Al rojo vivo de La Sexta, ha assegurat que la independència de Catalunya "és ara mateix el problema més greu que té Espanya i el govern espanyol".

També ha dit que esperava un "desmentit" d'Artur Mas, després que Josep Antoni Duran i Lleida alertés al Congrés Mariano Rajoy sobre una possible declaració unilateral d'independència si no feia res. El silenci de Mas, ha considerat, vol dir que potser les paraules de Duran van de debò.

És per això que considera que el govern espanyol "podria fer alguna cosa més" i hauria de "dialogar" amb Catalunya. I ha comentat que "Oriol Junqueras és qui està marcant el full de ruta i ja ha dit que no vol diàleg ni res, només la independència".

En aquest sentit ha dit que "una solució" al problema amb Catalunya seria "treure'ns de sobre Junqueras, políticament parlant és clar". Segons ell, el lloc d'ERC hauria de ser ocupat pel PSC. "S'haurien d'oferir per pactar amb CiU i si ja ho han fet que ho tornin a intentar", ha explicat.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#39 Josep Mª, Vilanova, 19/10/2013 - 19:18

El problema mes greu que te l'estat espanyol és la compra-venda de vots feta a Extremadura i a Andalusia. Ja veurem com se'n surt quan Europa vegi la màfia existent al respecte. Ningú no pot tenir per sempre una part necrositzada per sempre: es mor tot ell al final.

#38 Josep Mª, Vilanova, 19/10/2013 - 19:14

Nomes cal traduir al castellà el seu nom: Rodriguez y jeta.

#37 perico239, l'hospitalet de llobregat, 19/10/2013 - 11:08

és veritat, el problema més gran que te l'estat es
Catalunaya, sempre ho ha sigut i sempre ho serà,
o potser no, un dia serem independents, no dic si
serà l'any vinente, l'altra o l'altra, però arribarà i
aleshores el problema més gran que tindrà el gobierno de torn, serà EXTREMADURA.

#36 angel, Andalusia is not Spain, 18/10/2013 - 22:15

Ibarra tanto PPPSOE la misma facha es.

#35 BEJOTA, bcn, 18/10/2013 - 17:33

SI ESTÁ DE ACUERDO A LEY ,¿POR QUÉ NO? LO MISMO PASÓ CON COMPANYS Y NO PASÓ NADA. SI MÁS DECLARA LA INDEPENDENCIA , A LA SOMBRA Y AQUÍ PAZ Y....

#35.1 Josep Mª, Vilanova, 19/10/2013 - 19:05

Tu analfabetismo me impide dirigirme a tí en catalán, cosa que en otros paises pluriculturales sería normal. Lo más grave de tu comentario es que justificas el uso de la violència para obtenir un objetivo político i / o territorial. Vaya parece que nos ha nacido un terrorista!

#35.2 antibejota, BCN, 19/10/2013 - 19:12

Facha, cuidado que no estas en 1940. Estas justo despues de 1945 y en Berlin.