Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2008. 21:50h.

Ibarra critica la marginació dels 'barons' del PSOE

Els líders regionals quedaran fora de l'executiva

Ibarra critica la marginació dels 'barons' del PSOE

Juan Carlos Rodríguez Ibarra

El líder dels socialistes extremenys, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, ha criticat al 37 congrés federal del PSOE la pretensió del secretari general, José Luis Rodríguez Zapatero,y de la direcció del partit, de deixar fora de la comissió executiva federal els secretaris generals de les federacions regionals, coneguts com els barons.

Ha dit que els secretaris generals de les federacions "se suposa que són el millor de cada casa", pel que si no se'ls vol incloure en l'executiva, "no es vol comptar amb el millor de cada casa", agregant que, si no s'inclou els líders regionals, hauran d'estar en la direcció del partit "els menys dolents", que "tindran una dependència disciplinària del secretari general territorial".

Ibarra s'ha mostrat sorprès per aquesta decisió, perquè el partit "sempre va tenir molt respecte per les velles glorias", i ha posat com a exemple la tasca dels barons del PSOE en l'etapa anterior. "Chaves, Bono i jo hem aixecat al partit quan tot el món estava sota terra. Crec que això caldria intentar, almenys, reconèixer-ho". També ha manifestat que "està molt bé" renovar l'executiva, però no es pot deixar la direcció a "un bebè de tres mesos i medi".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat