Política · 11 de Novembre de 2008. 19:01h.

Ibarra demana amb ETA fer com Uribe amb les FARC

Diu que "abans o després serà inevitable arribar a una altra treva"

Ibarra demana amb ETA fer com Uribe amb les FARC

Juan Carlos Rodríguez Ibarra

L'expresident de la Junta d'Extremadura i membre del comitè federal del PSOE Juan Carlos Rodríguez Ibarra, defensa que els dos grans partits -PSOE i PP-, en companyia de la resta de les forces polítiques parlamentàries, puguin donar un ultimàtum a ETA o fer una oferta de pau. En unes declaracions fetes amb motiu de la presentació del seu llibre "Trencant vidres. Trenta anys de vida política", Rodríguez Ibarra ha posat com a exemple al president de Colòmbia, Álvaro Uribe, que ha fet una oferta de pau a les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC) perquè deixin les armes i possibilitar així la seva integració en la societat.

Segons Ibarra, Uribe té "molt bona imatge i molt bona acceptació" al nostre país, ja que se'l rep a Moncloa i a la seu del PP, i tanmateix no sembla que a Espanya es tingui la possibilitat de realitzar una proposta encaminada a acabar amb ETA.

Ibarra afirma al seu llibre que el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i el líder del PP, Mariano Rajoy, haurien d'entendre i reconèixer junts que "abans o després serà inevitable arribar a una altra treva". Així mateix, es mostra convençut que "ETA no es dissoldrà, ni podem esperar que només les forces de seguretat de l'Estat acabin amb ella".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pep, Manresa, 12/11/2008 - 17:56

Molt Honorable Sr Rodriguez Ibarra,
Por favor, devuelva el dinero que gasta con su despacho y sus asesores, asistentes y chóferes, que le pagamos los catalanes y cobre los derechos de autor de los libros que escribe. Yo no lo voy a leer ni de ragalo.

#5 Olga Sants, Badalona, 12/11/2008 - 16:20

Aquest home enten l'independentisme violent i és partidari del pacte per acabar amb ell. Mentres, a altres colonitzats que no planten cara, expoliar-los fins la misèria i ells anar vivint de la subvenció pública amb els nosres calers.

#4 pere, bcn, 12/11/2008 - 14:50

La solució és: "vosaltres deixeu les armes i nosaltres promourem una consulta popular a Euskadi (i Catalunya) sobre la independència".
ETA segur que accepta.
Però Ibarra només vol democràcia quan li interesa.

#3 Hug, Begur, 12/11/2008 - 09:18

Perque el Sr. Ibarra encara té un despatx de luxe a Merida amb tres persones pagades amb diners publics per la condició d´ex president de una regió "pobre" com la extrtemenya?

#2 MARC-SABATES.COM, Barcelona Nacio Catalana //*//, 11/11/2008 - 21:46

INDEPENDENCIA
MARC-SABATES.COM