Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2011. 17:41h.

Ibarra demana la dimissió de Zapatero

Considera que ha d'"assumir la responsabilitat de la derrota com a secretari general del PSOE"

Ibarra demana la dimissió de Zapatero

Zapatero parla amb Ibarra, en presència de Vara

L'expresident de la Junta d'Extremadura, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, ha demanat la dimissió de José Luis Rodríguez Zapatero com a secretari general del PSOE, després dels resultats electorals del 20-N. El dirigent extremeny ha recordat que "en les ocasions en què el candidat socialista a president del Govern va perdre àmpliament, no es va produir la dimissió del candidat, sino la del secretari general".

En aquest sentit, ha afegit, en un artlcle d'opinió a El País, "i ho van fer no per haver estat candidats, sino per assumir la responsabilitat de la derrota com a secretari general del partit". Ibarra ha remarcat que Alfredo Pérez Rubalcaba no pot dimitir "de res, perquè res és; era el candidat per a les eleccions passades i ara mateix és un militant més".

"Quan es perd, i més de la forma en què s'ha perdut, algú ha d'assumir la responsabilitat de la pèrdua, però d'una manera efectiva i no només anant a la frase com un simple recurs dialèctic. I aquest algú no pot ser un altre que el secretari general i amb ell total la comissió executiva federal que l'ha acompanyat en els anys en què, des del darrer congrés, s'ha encarregat de dirigir i dissenyar la política dels socialistes espanyols", ha insistit.

Per a Rodríguez Ibarra, "si Zapatero hagués estat el secretari general i candidat o Rubalcaba hagués estat candidat i secretari general, no hi hauria, en aquests moments, el mínim dubte que la nit del 20-N el PSOE s'hagués trobat amb la derrota electoral i sense comissió executiva per la dimissió, de la mateixa manera que va fer Almunia, de qui hagués representat les dues responsabilitats i de quins amb ell dirigeixen el partit".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Kropotkin, Vic, 25/11/2011 - 19:57

Jua, jua, jua,... A buenas horas. El tipo se va con cerca de 150.000 € de por vida y luego le iran cayendo cargos de consejero de bancos, grandes empresas, etc. Luego está lo de los libros y conferencias. No está mal para uno que no sabe hacer la o con un canuto. Le admiro. Jua, jua, jua,...

#1 Josep, Serrelada de marina, 25/11/2011 - 18:10

Aquest és com el Joan Ferran extremeny, també feia dies que ningú sabia res d'ell i ara surt esbroncant al qui el va alletar amb la nostra pasta, per mantenir els jornals dels seus súbdits. Quins collons el cagabandurrias!